dilluns, 18 de maig del 2009

SETMANA 21

dll 18 maig: TRANSICIÓ d 2h35', primer 1h de BICI, cabrejat al VLDRM, alegret, av 155 ppm, treient mocs a punta pala i desprès 1h35 d RUN a ritme suau, av 152 ppm.

dm 19 maig: FORA CARBONILLA !!! NAT 35' amb 5*100 forts i sortint cada 3' + RUN 50' av 162 ppm, fent la sessió d sèries k me va quedar penjada el dj passat per culpa de la pluja, si el trainer diu k d'aquí a ROTH he de fer una sessió de sèries de tant en tant, pues ha fer sèries s'ha dit i punto ! Ganes : NO CAP ! ja fa molt temps k no pràcticava el fet conviure a la "zona roja" i quan no estas acostumat es DUR de collons, però bueno, si ho diu el trainer li haurem de fer cas ! avui la sessió era de 3 milkis arrancant cada 8' ( podeu deduir la recuperació entre repeticions era mínima !), amb l'agulla del contarevolucions fent tope al final de la zona roja ! Uffffffffff, durillo "pa'l cuerpo.."

dx 20 maig: BICI 2H justes arrastrant-me per la carretera, av 145 ppm, fatigat muscularment, pagant sense dubte els excesos d'ahir a les sèries, normal d'altra banda jq no estic acostumat a fer sèries exigents ! Si continuo per este camí el dmg al maresmes me presento amb les Srtes. agulletes a la linea de sortida ....Avui per evitar mals majors hauria de dormir amb el COMPEX enxufat tota la nit ! ;)

dj 21 maig: DESCANS tot i no ser lo previst ( com sempre els descansos els faig "obligat" en lloc dels planificats, mala senyal....) avui el motiu es k estic trinxat de potes, espero tenir millors sensacions demà al aixecar-me pq sinó vaja panorama d cara al maresme...De totes maneres me queixo per no callar pq ja tenia clar k no modificaria el planning setmanal pel HALF d dmg o sigui k això ja entrava en lo previsible i si arribo amb les potes trinxades pues es lo k hi ha, "no problemo " , no servirà com a excusa, ja sabeu k el HALF es per a mi un test d cara a Zarautz i per això no volia "sacrificar" tota esta setmana, de totes maneres suposo k les potes ja s'aniran "calentant" durant la cursa...Demà per poc temps k tinga ja us conto si vaig millor o estic finiquitat definitivament !

dv 22 maig: RUN 25' d trote suau previ a la mini carga de CH d cara a dmg, una rutina com una altra ! Ah, les potes millor k ahir ( que no era gens difícil...) però prou tokadetes, sort k encara kden unes quantes hores fins k comenci la festa i espero anar a millor !

dss 23 maig: "DESCANS" ho fico entre cometes pq la matinada i tot el jaleo logístic per calella d descans no te res...

dmg 24 maig: HALF MARESME (5h08')

9 comentaris:

Colibri ha dit...

Tira home, tira, que ho tens tot ple de carbonilla. Al Maresme a volar i a Roth "desaparecido en combate". Portat bé. Per cert, l'any que ve, portam un "passamuntanyes" d'aquell com el teu per a la closca. Ara semblo una serp quan canvia la dermiiiiiissss!!!

Colibri ha dit...

Pantani! He consultat allò de les sèries i m'he penso que has fet alguna locura... Més o menys un bon treball està en fer unes 6x1000m entre 4'15''-3'45'' amb una recuperació d' 1'. Si la primera veus que anar 4'15'' costa haurem de pujar la recuperació uns 30' de més. De totes formes, estic convençut que per terreny plà i fent-ho tot bé, mínim que fas l'última és de 3'50''.

joan ha dit...

k no ho saps k jo no en faig de locures, home ??? a mi m tocaven 3*1500 amb 400 R i si ho penses b es + o - lo k vaig fer, jq milquis arrancant cada 8' es pràcticament lo mateix ( 6' pel milqui i 2' d R), el problema es : a) K no estic acostumat a fer-les i b ) K igual les vaig fer una miquiña per davall d 6' ! però nomès una miquiña, eh !!!! ;)

ñoño ha dit...

Be companys, he passat probablement uns dels millors caps de setmana epsortius de la meva vida. Amb tots els ingedients. Dissabte com un xiquet amb sabates noves compartint viatge amb l'Iniesta del triatló "Xavi" sabaté, arribem a Calella en puntualitat Britanica. Dorsals fira, bones maquines bons materials Hotel hem sentia "pro" farts de riure, nervis amagats dubtes de darrera hora etc. Per la tarda entrada a boxes del material amb la seguretat que dona portar a l'expedició un jefe com es NEYO posiblement l'artifex d q jo estiga en aquesta falera. Tenia nervis x o els comentaris el riure i la companyia van fer que no me'n dones ni conte. A les 22:30 a dormir, a les 4:30 Diana i a esmorzar, mantequilla en embotit i pa +cafe amb llet en madalenes ( Xavi Sabate en 2 iogurts en cereals, estaven llençant llibres i implorant al deu OLIMPO que aixo no fos veritat)A les 6 a boxes darrers preparatius + lo neopreno al reves com sempre i nervis+ nervis. Faig llarga cua x o necessaria per passar x ROCA....quin alivio. 7:30 abraçada i anims amb los compis, me quedo sol a l'ultim calaix de natació. Sortida i anadar. 1ers metres molt centrat ho havia visionat tant q semblava q ja ho havia fet d'altres vegades, 1er giro i començo a desorientam, al 2on giro ni os cuento, surto de l'aigua amb 47 min, pero amb mes de 2000 metres segur, No vaig anar a clase el dia q van explicar q la distancia mes ciurta entre dos punts es la linea redcta. Transició rapida, bici i com un loco passant gent es lo q te surtir del ultims a la natació).Xalera de bici durant 2h 51 min, nomes truncada per la rabia de veure pelotons de ciclistes xupant roda. Jo tb ho vaig fer 10 min, vaig marxar xo sense exit i despres hem vaig deixar caure. no va en mi lo de fer trampes. Pero quins 90 Km mes divertits, tant que hem vaig oblidar q dpres havia de correr.
Transició rapidissssima i a correr, molt bona adaptació i bones sensacions , pero no tenia referencies de ritme, i a més als 10 min de cursa veig entre el aficionats a Noe , els peques i la companya de feina de Noe,Marina, tot un sorpresont a 19 Km de run per acabar que feia anular qualsevol posibilitat d'abandonar. Habia rebut la dosi d'energia extra q podia necesitar, GRACIES NOELIA PER LA TEVA IMPLICACIÓ, Al final el Run se va fer llarg, tot i el suport de Neyo q esta pendent de mi com si fos son fill, pero la calor i posiblement les alegries de la bici van fer llarga la cursa. Pero puc dir que no canviaria res del cap de setmana, Satisfaction total i subidon d'autoestima para ROTH. Gràcies tb av les mostres de suport dels proxims i no tant proxims i fins la propera.

Xavvv. ha dit...

Ñoño abans de res felicitar-t'he pel resultat i nomes vull dir que es denote amb les teves paraules que vas xalar i molt , aixi m'agrada , a la resta que es pot dir que no hagessiu dit ja Xavi ja ens va sorprendre al IM i ara torna ha fer-ho al 1/2 IM i Pantani segur que a Zarautz se sortira amb un tiempazo o aixo desitjo.
Salut i anims a tothom

joan ha dit...

Espero estar a l'alçada de les teves espectatives Xavi, però collons no m'apretos tant k 5h08 per a mi ja es un tiempazo, no puc fer gaira cosa mes, jo, home !!!

joan ha dit...

no t'oblides de contar-nos algo ñoñopehlps ? SORT k portaves les lentilles macho.....

ñoño ha dit...

Es veritat Joan jo hem vaig saltar una boia pero igual que dic que en la bici vaig fe 3 km a roda xq no me'n podia sortir en les boies no vaig ser conscient de saltarme una boia fins q vaig parlar en tu acabada la cursa i mantinc que vaig fer + de 1900 metres.

joan ha dit...

pues imaginat amb una boia més...m penso k tots vam fer bastant mes dels 1900 m !