dilluns, 13 d’abril del 2009

SETMANA 16

dll 13 abril: "Dia de l'ermita" a la vila, tot un clàssic ! per la tarde i dp desencaixar les peces del tetris que semblaven les maletes, bosses i derivats dins del cotxe, un ratet de RUN per no començar la setmana amb un rosco, 50' amb 15' per davall de 150ppm, 15' btw 150 -160 i 15' per damunt de 160 + 5' de retorn a la calma, av de la sessió 157 ppm i la consciencia més tranquila.

dm 14 abr: BICI 2H30' "alegret" dp d'uns quans dies d no tocar la bici, av 147 ppm amb l'airet característic de la zona litoral.

dx 15 abr: NAT 40' de retrobament amb el medi aquatic + RUN 50' xafant ous, av 146 ppm.

dj 16 abr: RUN 1H50' al trote, av 153 ppm, rodant en negatiu, cada 5mil un pel més ràpid que l'anterior però sempre a ritmes no aptes per colibri and friends...

dv 17 abr: NAT 30' justets amb sensació de FATIGA i humillat pels criajos de l'escola de natació k nadaven al carrer del costat ! Una sessió de tràmit sense més historia, demà si no es cumpleixen les prevision i no diluvie, bici !

dss 18 abr: BICI 3H "ligerito" sense forçar ,av 148 ppm.

dmg 19 abr: Primer intent de NAT amb neopré a la mar k acava abans d començar ! FIASCO en tota regla ! el día s'aixeca amb bona pinta al poble així k dp de la F1 baixem a la platja amb la intenció de fer d'una vegada el bateig salat de l'any però a l'arribar baix, el vent de llevant era més fort k al poble, fent k la mar estigues prou picada o sigui k guardem lo wetsuit a la bossa i pa'casa amb la cua entre les cames . Per la tarde i amb el vent en augment, surto a pasturar 1H amb la cabra pel VLDRM, provant els darrers ajustaments ( Q-RINGS in position II ) i batallant mentalment contra el vent k sempre va B.

RESUM SETMANAL:

NAT: 1H10' en 2 sessions
BICI: 6H30' en 3 sessions
RUN: 3H30' en 3 sessons

TOTAL SET: 11H10' una bona setmana, amb 1 sessió + de NAT hagués sigut collonuda.

12 comentaris:

ñoño ha dit...

lo 50' no son per la mala consciencia si no que son per la xistorra bandido

Colibri ha dit...

La propera vegada avisa al personal que estaves de holidays que per aquí dalt la gent patia i tot, lladre!

joan ha dit...

això es per ñoño, no ?

Colibri ha dit...

Pues, sí també també! Tots dos desaparecidos en combate. Bon entreno Pantani, llàstima de no estar per aquí, que segur m'agafo al running aquest.

joan ha dit...

IMPOSSIBLE, ja t'he dit k tu ja no pots rodar a més de 5'30" el km...t'has passat a la banda dels PRO'S !

Colibri ha dit...

Banda de pros? Si aquí els pros sou valtros amb competició amunt i avall i cabres aerodinàmiques. Piscina, neoprenos, ostic ostic. El que passa, és que mai ensenyeu totes les cartes i de repent i per obra de màgia.... un bon dia correu per davall de 4'/km. Ah mare, com conec a la muchidumbre.

joan ha dit...

això ho deus dir per noñoman and cia, jo feiana rai per baixar de 5'/km pero tot arribarà someday...

Colibri ha dit...

Bon entreno Pantani! Per aquí t'hem trobat a faltar. Bon ambient dels biker's amb Mario i Jornetti. Demà més del mateix. Avui 154 paios a la crono i Diumenge més penya.

joan ha dit...

Dma vull una crònica telf. de l'espectacle de la BTT !

Colibri ha dit...

A sus ordenes mi Teniente!

Pau ha dit...

Realment espectacular tota la cursa. La crono d'ahir i la cursa d'avui. Realment hi ha gent que tire molt, pero moltissim. He estat els dos dies voltant per tots els punts mes espectaculars del circuit i he xalat veient a tota esta tropa de maquines.

ñoño ha dit...

L'any que ve si es fa me posaran a mi en la bici obrint la cursa i treuran la moto. Que ho fara mes ecològic.