dilluns, 20 d’abril del 2009

SETMANA 17

dll 20 abril: NAT 30' al ritmet habitual per un milqui sense gaire patiment + RUN 50' d trote suau, av 146, bueeeeeenooooooooo, valeeeeeeeeeeee més que suau, xafant ous ! però avui no estava molt motivat per fer gaire cosa més. "no problemo" , ja sabem k hi ha dies d tots los colors i avui ha sortit gris !

dm 21 abril: DESCANS, "aprofitant" k alguana peça de la meva maltreta esquena ha marxat del puesto i m'he alçat doblegat com un 4 ! ja vorem quan dura el tema...però ja me veig uns dies al "dique seco" !












dx 22 abril: DESCANS actiu . Lo tema va millor però de totes maneres no m'he atrevit a fer res amb cara i ulls o sigui k he baixat a la platjeta i he fet 1h15' de "walking & footing barefoot on the beach" k ja sabeu k m'encanta, aprofitant k fotia bona tarde. Si l'evolució de l'esquena continua amb la mateixa linea demà intentaré fer algo de profit.

dj 23 abril :BICI 2H justes, suaus, sense forçar, a ritme de "verano asul", av 147 ppm, amb sensació k avui tenia bones potes i de cintura per amunt rígid com el quadro d'acer de la pinarello, ja veurem com respondrà demà l'esaquena ! Ara en calent semble k va pel bon camí pero dll tb ho semblava a estes hores i dp no vaig dormir en tota la nit !!! El ritme era de "verano asul" però de Pancho, eh ? no de Piraña...les ppm m delaten ;) . Avui com l'entreno era suau me permetre la llicència de publicar-vos les dades del POWERTAP, av 162 Watts i pico de 298 W a algún reptxet....

dv 24 abril: RUN 1H15' av 153 ppm, empipat com una mona dp del 2on intent d nadar a la mar k acava en fiasco ! Tota la set amb una mar ideal i es arribar el finde començar a bufar llevant, picar-se la mar i arribar les males previsions de meteo , estic fins als collons ! No hi ha manera de cumplir res de lo planificat, al final he rodat suau degut a que l'esquena no està per gaires floritures, amb una ventada fastigosa i amb un 5mil a 5'/km ( i encara gràcies...) , la resta per davant i per darrera xafant ous...I demà si plou ja en parlarem !

dss 25 abril: BICI 4H justes, av 147, "ligerito" en una batalla constant contra un vent, pestòs, pestòs, pestòs i a estones intractable (això si, sense pluja ! ) , però tambè amb estones rodant a bon ritme, acabo prou tokadet de potes i segurament he hipotecat l'entreno que tenia previst fer demà, però content pq han sigut 4h de bona curtida. Ah ! i lo més important: l'esquena sense donar guerra !

P.D. per a TRI-ROOKIES : Nois, m'estic fent un expert en rodar "contra" el vent o sigo k com surto un dia amb vent al HALF ja us podeu preparar que us arranco les pegates de la bici !

dmg 26 abr: BIKE CONTROL TEST (90 KM ) Lo día no prometia res de bo,com molt b deia colibri al seu meteoblog l'altre día , avui feia falta una dosi EXTRA de motivació per sortir !, les previsions d la meteo eren encertades i a les 6 i a les 7 encara sentia ploure dsd el llit, a les 8 però decideixo cumplir amb lo previst i alçar-me a veure moto GP i esmorzar segons lo previst, no plou, miro tota la carrera i dp dubto, nuvols negres a punta pala, els carrers mullats però semble k venen clarianes....decideixo apostar a lo gran, combinació explosiva la P2C i el GPS ! Surto amb la intenció de fer un control de 90 km amb la màquina i amb configuració de compe (tritraje inclos ! ) lo únic k no tenia configuarció de compe eren les potes jq les 4 hores d'ahir batallant contra el vent m'han passat factura com era previsible, nomès començar me dono conte k no puc "tirar" de desarrollo com m'hagués agradat o sigui que m'adapto a les circunstancies de la millora manera que puc. Opto por un recorregut d'anada-tornada inèdit per a mi pq no havia rodat mai per la ruta suicida de la N340, però avui aprofitant k dmg el volum de camions dismuneix en un 90 % m'he atrevit...45 km fins a sant carles i mitja volta. No diré res de l'aire k fotia pq al ser d'anada i tornada una cosa compensa l'altra (?). Coma ja us he dit, les potes no estaven per gaires festes, o sigui k cadència a tope i poc desarrollo, no es la forma com m'agrada rodar però avui no podia fer gaire cosa més, a pesar de tot: 2h36' per fer els 90 km del test ( av 34,6 km/h) k no està gens malament donades les circunstàncies del día, i amb la sensació k p.ex amb les potes d'ahir sense anar més lluny hagués baixat uns quants minutets el registre...Ah ! al km 80 he punxat (coses k te l'anar per l'arcen d'una nacional...) i aquí tb he fet un test : Pit stop de 7'30" i damunt d la bici una altra vegada k tc està malament del tot per la reparació amb ppm de compe pero es bastant millorable ! Per cert, es una llàstima però no tinc dades de ppm per un problemeta tècnic, de totes maneres més baix k quan faig els testos al VLDR de llarg...Un bon test per calibrar on estem i a on podem arribar !

RESUM SETMANAL:

NAT : 30' en 1 sessió
BICI: 8H36' en 3 sessions
RUN: 2H05' en 2 sessions

TOTAL SETMANAL: 11H11' sense contar el día del footing per la platja i cagant-la amb el tema NAT per un cúmul de circunstàncies, però prometo recuperar-ho la setmana vinent. De totes maneres MOLT millor de lo que podia pensar el dm quan estava enganxat com un 4 !

9 comentaris:

Albi ha dit...

Pantani! Massatge a tope i a fer bondad. Algún cop d'aire d'aquestos del temps. Ànimo i a descansar un ratet.

ñoño ha dit...

Xiquet ja comencem a tenir una edat.
I voleu fer coses de joves. no ho entenc............en fin... a cuidar-se.

joan ha dit...

anar a l'osteopata va ser lo primer k vaig fer ahir ! I la veritat es k vaig sortir més "ligero", sobretot de la butxaca ! BASTANT + ligero diria jo !!!

Albi ha dit...

Jo millor no anar. Si surto més ligero ... atropello al Talgo.

joan ha dit...

Je,je,je,je,je...segur k més d un d vatros s'ha sorprés i/o acollonit de veure les dades de l'entreno en Wats, eh ??? K US CONEC BANDIDOS !!!! podeu estar trankils k era un farol pq avui estic gracios...continuo entrenant * sensacions, ni conta km, ni powertaps ni demes cacharros...

ñoño ha dit...

jo me pensava que entrenar en wsatts volia dir el volum de la musica q escoltes quan pedales.

Albi ha dit...

Aixó ho diu ara, però tranquils que tot arribarà!!!

Colibri ha dit...

Pantani, falta natació. Ja et passa com a mí paio! Bon treball de bici. Treballar amb les pitjors condicions sumen el doble. Molt bé noi!

joan ha dit...

i del pit stop k me dius ???