dilluns, 16 de març del 2009

SETMANA 12

dll 16 març: NAT 30' amb algunes sèries a ritmes mès ràpids de lo habitual, però sense gaires ganes de fer mes estona, amb poca chicha a les potes i poques ganes de patir.

dm 17 març: TRANSICIÓ : BICI 1H suau + RUN 50'. La idea inicial era completar avui la 3era sessió de testos amb la P2C al VLDRM però tot just fer la primera volta ja he vist k amb el vent k fotia la sessió no sería vàlida per poder-la comparar amb els 2 dies anteriors ! Tot i això i com soc caparrot de mena ho he provat, però entre el vent de cara a bona part del circuit i les restes de lactato que encara arrosego a les potes he desistit als 15' pq no era aprofitable, he continuat fins a completar l'hora soltant les potes amb el 39' i després a trotar un ratet. Si no hi ha canvi de plans ho tornaré a provar dss o dmg a veure si completo el treball d'una vegada.

dx 18 març: DESCANS

dj 19 març: BICI 3H20' amb la pinarello, suau a excepció d'un ratet que m'he juntat amb un pájaro k portava una cabra tota negra amb lenticular darrera i hem rodat junts una estoneta...El pájaro en qüestió era Esteban, de diabolic-bikes , amb un màkina espectacular (Diabolic) semblant a una Karbona i rodes montades per ell, 58' davant i lenticular darrera formant un conjunt espectacular.

dv 20 març: NAT 35' i "encà" gràcies ! això si, amb uns quants llargs d tècnica a 17 / 18 braçades*llarg !

dss 21 març: BICI 1,30H surto del llit de bon matí, 1 actimel+1 powerbar-gel i cap al VLDRM a completar la sessió de test que me falta tot per variar sense escalfar ni res semblant...

dmg 22 març: RUN 1H15' d trote suau.

RESUM SETMANAL:

NAT: 1H05' en 2 sessions
BICI: 5H50' en 3 sessions
RUN: 2H05' en 2 sessions

TOTAL SETMANAL: 9 H justes

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Home noi! Avui t'has armat de valor per anar a fer 30' de piscina. El tute d'ahir amb gairebé 5h al damunt la Cervélo no passen per alt. Prenteu amb calma que amb Emilio Botín pel mig no es pot rendir mai al 100%!!!

joan ha dit...

no sigos animal home !!!!!!! les 5h eren amb la pinarello no amb la p2c !!!

Anònim ha dit...

Collons paio! Avisa que Cancellara, ja estava cagat i tot. De totes formes 5h són 5h. Pensa que Bull ja porte 42 km en 2 etapes i té la ullera malmetuda.