dilluns, 9 de març del 2009

SETMANA 11

dll 9 març: TRANSICIÓ: NAT 40' suaus + RUN 40' tambè suaus menys l'estona d'empopada que he aprofitat per deixar anar les potes una mica més ràpides de lo habitual !

dm 10 març: DESCANS, sense ganes, inactiu per temes laborals i per tant carregat amb dosi extra de mala llet, aprofito per instal.lar un gadget extra a la P2C del que ja us mantindré informat en un proper test de camp de material k penso fer per veure si funciona l'invent o que...

dx 11 març: BICI 1h30' av 151 ppm, sortint amb la P2C per primer día de la temporada, encara k fos a provar cosetes noves...

dj 12 març: NAT 30' mal contats "robant" el temps a l'hora del dinar, com a mínim a aquella hora no hi havia ni el tato a la piscina ! En fin, un altre día complicat per fer una sessió dignament !

dv 13 març: RUN 2H justes al trote, av 150 ppm batejant les noves asics k me va recomanar colibrí ! Per cert noi, estes cumulunimbus son ideals per rodar al meu trote percheron ! fa pinta k farem bastantes milles plegats, bona tria company !

dss 14 març: BICI 1H30' av 152 ppm continuant provant cosetes a la P2C al meu particular velòdrom (VLDRM), encara me queda una altra sessió de testos i desprès us conto les conclussions....

dmg 15 març: BICI 4H50' suaus, amb desarrollo fàcil tota l'estona, bàsicament pq desprès del test d'ahir a la tarde amb la P2C i les 2h d running de dv avui de matí tenia les potes tieses...la tirada se m'ha fet llarga i he arribat si fa no fa com Contador ahir a l'etapa de la paris-niça !!! Sort que nomès me queda un dss de curro pq aixó d'entrenar dss tarde i dmg matí me deixa trinxat !

RESUM SETMANAL:

NAT: 1H10 en 2 sessions
BICI: 7H50' en 3 sessions
RUN: 2H40' en 2 sessions

TOTAL ACUMULAT : 11H40' completant per fi una setmana per damunt de les 10h que sense ser cap maravilla ja sabeu que es el meu objectiu setmanal per estes alçades de la temporada... ja tocava !

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Empopada! Ja m'he perdo noi, aquest argot ja no el conec. Els trimen's sou com els grans filòsofs... feina rei per entendreu tot!!!

joan ha dit...

"empopada" es argot nautic, no triatletic, i traduit vol dir vent de CUL !!!

Anònim ha dit...

jo tambe li dia a una altra cosa i volia dir algo semblant....

Anònim ha dit...

Ostic noi! Ja som dos, avui també he estat de feina fins dalt. No t'enganyaré, ganes de còrrer: totes, però he plegat a les 20:15h i les potes carregaadíssimes. Avui que fotia un sol de 5 estrelles!!!

Anònim ha dit...

Amb aquestes asics, pols a punta pala, ja et vec al Maresme aquell arrencant les ratlles als boxes maaaaaquinaaaa!!!

Anònim ha dit...

Pantani! M'han dit que per l'alçada d'Artesa han vist un superciclista pedalant al damunt una bici Massi i sense sillin. Entens alguna cosa?

joan ha dit...

FIJO, sense sillín i amb una rialla d'orella a orella de gustet...