dilluns, 2 de juny del 2008

SETMANA 23

dll 2 juny: NAT 1500 PB suaus, cap seqüela important dl TRI d'ahir, tot OK.Esta setmana he rebut d la gent d rotterdam un certificat amb els temps d la marató i una revista amb fotos i totes les classificacions, ja us vaig dir k sta gent s'ho current d valent !!! Al final el 784 d 6840 finishers i el 147 d M35 !!!
dm 3 juny: RUN 1H40' d rodatge aeròbic, av 147 ppm.
dx 4 juny: BICI 1H av 151 ppm, acoplat tota l'estona rodant al poligono, la 1era mitja hora suau i dp quan ja estava calentet, ABUSANT d desarrollo de manera exagerada, acumulant lactato i amb els quadriceps a punt d'explotar !!!! Sóc conscient k es un entreno gens recomanable i k segurament no m manaria mai un coach però a la vegada es un entreno k m'agrada fer d tant en tant quan estic mentalment preparat per patir un ratet !! Tot i k segurament sigo contraproduent no ho puc evitar, m'agrada anar atrancat d tant en tant !!!!
dj 5 juny: RUN 1H, un altra sessió d les k m'agrada fer quan estic B,els 1ers 20' av 142 ppm, els 2ons 20' av 157 ppm i els 3ers 20' av 172 ppm amb sensació d'anar rapidet, d fet crec k feia mesos k no corria tan ràpidet, jo diria k dsd l'any passat quan preparava la marató d donosti i feia alguna sessió d qualitat....llàstima k no portava el GPS per concretar més !!!! Per cert, no se si us heu adonat k últimament els rodatges suaus m surten a 14o i pico ppm cosa k no la recordo en tota la meva vida jq MAI rodava per davall d 15o i pico....avui els 1ers 20' hi havia un munt d rato k veia el 130 i pico....sorprenent si + no !!!! Us penjo alguna foto + del TRI d dmg tot i k la pag web es d una lentitut deseperant....

dv 6 juny : NAT 2000 M (1000 m progressius en 18'30" + 1000 m aeròbics suaus amb PB en 19'30)
dss 7 juny: BICI 2H * 58 km i av 152 ppm...A HARD DAY !!! pel terreny trenca-cames habitual però amb una ventada infernal, la primera hora a 24 km /h i lluitant agònicament pel pla contra el vent amb el 39 ficat , això si al girar cua i rodant amb vent lateral FAVORABLE, m'he pres la revenja amb un parcial estratosfèric k m'ha fet sentir cicilista durant 14 minutets....11 kmets av 156 ppm i av 46,4 km/h , "volando bajo" amb el 53 i quasi tot ficat a + d 50 per hora....INCREIBLE !!!
dmg 8 juny : DESCANS tot i no ser el pla incial. El vent i la fresca k fotia d bon matí juntament amb la fatiga acumulada i unes molèsties a l'esquena m'han fet acabar d decidir per fer avui una jornada d descans k d ben segur k me vindrà B a 6 díes d Zarautz.


RESUM SETMANAL:

NAT: 3500 M
RUN: 2H40'
BICI: 3H

Última setmana amb entrenos d qualitat abans d Zarautz, amb sessions guapes i bones sensacions tot i estar una mica cansadet !!! la setmana k ve els entrenos ja anirant a menos i a més tinc una setmana complicada per motius "laborals" o sigui k la feina per Zarautz basicament ja esta tota feta, nomès queda recuperar una mica està setmana i creuar els dits pq els factors incontrolables no es desmadron...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ke besties els nederlands! Professionals com una mala cosa. Aquestos, ja no et deixen de banda mai a la vida. Pensa que els amics de l'UECTortosa ens recorden qualssevol compe, els tulipans et trucaran o informaran, fins a una milla urbana...

Anònim ha dit...

No volos tant, que sembles Llauradó paio. Així que diumenge festa, no? Com el nostre senyor tú. Jo he sortit de la depu fins al creuament de l'ermita i vuelta a casa... el ritme? Tú mateix!!!

joan ha dit...

el ritme per variar d COMPE !!! que ens coneixem tots bandido !!!