diumenge, 4 de setembre del 2011

II MARXA MONTSERRAT-FLIX

Entre pedalada i pedalada i entre esbufec i esbufec encara vaig poder tirar 4 fotillos....DISFRUTEU de l'espectacular reportatge on board d la jornada ;)


3 comentaris:

Albi ha dit...

Primer de tot merci per soportar tanta globeria junta dins la meva persona. Ja pots veure que soc com soc i poc podem fer amb 40 tacos a l'esquena. El tema de les fotos ... encara no entenc res. Alguns donem pedals amb tanta feina i altres fan de paparazzi. Bon reportatge paio, tot i que solsament falta un titol que posi: "l'encrucificado" ... i es que ... no anava massa suelto que diguem!!! Vaig trobar a falta a gent. I a més gent propera. Crec que per culpa de tots plegats estic dins aquest món i de vegades toca passar per aquests actes. No puc enfadar-me amb ningú, ja que seria injust, però cal tenir-ho present. Dels "tope" de gama no pot fallar ningú!!! A part de tot això ... m'ho vaig passar com un xiquet. Possiblement vaig arribar més sencer que l'any passat; tot i que sincerament ... patint com un indio. Content pels joves com el Pau i Ferran. A més amb potencial i futur. I agraït de poder repetir Finisher amb dos dels millors amics que tinc. Si no estiressin la carn salada ... mai arribaria a mercat. Una abraçada "moñot", ja ja ja.

joan ha dit...

THANKS per les 4 linees colibrí, ja veig k com a mínim a tu t van agradar les fotos ! ;)

Anònim ha dit...

Molt bé Joan!!! encara que tard m'he llegit la crónica. espero acabar-la sencera algun any (encara soc jove) i també sencer (casi em deixo la pell baixant la Granadella) sou uns cracks!!
Albi tranki, com diuen a pagés, la rama que queda es la bona...
Pitoi