dissabte, 13 d’agost del 2011

IV TRIFESTA !

LAST NEWS !!!

En plena ruta xacobea, sota un sol de justicia, rebo la trucada del king dels saraos k m'informa que com diu aquella dita " con la iglesia hemos topado ! " la data proposada per la trifesta coincideix amb la 2ona edició de la nostra vélo randonee beata , i com l'any passat va estar tan be la jornada i el clero local ja presiona al respecte d'aquesta edició, tornem a deixar la Trifesta sense data concreta per enesima vegada aquest estiu a l'espera de centrar el tema. Molt possiblement pasarà al cap de setamana del 24, una vegada Xavi ja s'hagi cascat la Matagalls, però ja anirem centrant lo tema i us informaré al respecte. Ara apretu les bieles amb força pasades les festes que el dia 3 farem una tiradeta a veure si enguany fem una grupetta de récord !


Ieeeeeeeeeeeeepaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!

Continuo d holidays ! ;) Tan sols 2 linees per informar-vos que si no hi ha canvi de plans a última hora, la IV edició de la nostra TRIFESTA, serà el proper 03/09. Properament mes info sobre l'event. Us deixo per ara, però us penjo un parell d fotos d'esta setmaneta pirenaica. La primera dels impresionants km's finals de LUZ ARDIDEN i la segona del incrible ultim repetxo del TOURMALET. A la tornada us faig cinc cèntims del 5 gegants conquerits amb l'Argon i el seu 39 esta setmaneta. Salut companys !3 comentaris:

Xavvv ha dit...

El que no ser si m'haure cascat jo la Matagalls o la Matagalls m'haura cascat a mi .jejeje
M'ho apunto a l'agenda.

setball ha dit...

Ja veig que esteu allargant el tema per afinar la posta a punt devant dels insistents rumors a tots els mitjants del meu exepcional estat de forma i fons, no us servira de res... "Estoy que me salgo!!!!"
Pitoi

joan ha dit...

Pitoi, dss k ve no vull excuses...