diumenge, 18 de setembre del 2011

IV TRIFESTA & II DU KIDS

DSS 24/09 !

Bueno, enguany a diferència de les 3 primeres edicions, fem la Trifesta per despedir l'estiu enlloc de per donar-li la benvinguda. Aquesta serà l'única diferència, la resta tot molt similar a l'edició de l'any passat. Enguany farem la II DU KIDS que fa pinta que poc a poc anirà desplaçant en participació a la Trifesta ja que als seniors veig que cada vegada els costa mes engrescar-se i el sector infantil puja fort.

Respecte a la Trifesta en si, cap novetat destacable, boxes a la flamant explanada davant lo local del nàutic i mateix format de sempre, un parell de voltetes al riu entre el nautic i la barca intentant esquivar les algues, unes voltetes amb la BTT per suar una mica a la pujadeta de rigor i unes voltetes a peu pel inmillorable escenari de la nova façana fluvial per finiquitar el tema.

L'hora de la convocatoria les 16.00 h per intentar fer la duatlo dels menuts sobre les 16.30 h i la sortida de la Trifesta sobre les 17 h aprox.

Pel mati, tothom que vulgui i pugui, previ esmorzar de rigor, les tasques logistiques habituals de preparació ( boies, boxes, marcar circuits, etc...)

L'únic que agrairía es la confirmació en este post de tots aquells que vindreu, basicament pel tema logistic dels avituallaments de la cursa, les sardines, la beguda i demes. THANKS !

P.d. A pesar de la crisi continuem amb la política de tot inclós al preu de la inscripció ! ;)

Ens veiem dss !!!


11 comentaris:

joan ha dit...

Pitoi, ves preparant lo surtidor d Heinekem a veure si ens deshidratarem !!!

Pau Carranza ha dit...

Jo si tot va be confirmo la meva assistencia.

joan ha dit...

ok pau, perfecte ! així m'agrada

setball ha dit...

Unes voltetes, unes voltetes.... quantes voltetes ??? jajaja!! Tranqui Joan que lo surtidor estará preparat. No t'he dit res abans perque intentava arreglar-ho, per vaig de nit ho sigui que 4 barrils de cervessa menos. Ens veiem maquinilla.
Pitoi

Irontrepa ha dit...

El dorsal 1 de les tres primeres edicions confirma l'assistència. Tres anys a tope tot sol...(bé l'últim hem va apretar molt Roger), pot ser aquest m'adapto al ritme adequat de Trifesta, ja que al matí tenim la milla d'Almacelles i la setmana pròxima el campionat d'Èspanya de 10.000m en pista a Ascó.
Ok per mi, bona feina Noio.
Alex

joan ha dit...

OK perfecte. Lo d'anar d nit tota una putada sisco, te perds lo millor d la jornada ! Lo d Alex al ritme de la trifesta no se si m'ho acabo de creure del tot....a veure si enguany enredeu a les xiquetes per al du kids !

Albi ha dit...

Jo també faré cap! Potser pensaveu que us salvarieu ... Ara falta buscar la Cube per algun racó darrera del cotxe ...

ñoñamstrong ha dit...

Jo i un debutant als grans: Xavi Cases i dos bailets als kids.

Irontrepa ha dit...

Roger Margalef també vindrà, ens haurem d'apretar una mica....
Alex

joan ha dit...

A TOPE !!!!

Anònim ha dit...

Los trocolitos confirmem l'assistència a últim moment!!!
- Xavi i Gemma -