dilluns, 26 de setembre del 2011

IV TRIFESTA !!!

Finalment i després d haver-la canviat d data unes 4 o 5 vegades durant l'estiu vam poder gaudir d la nostra particular festa, enguany com a excusa per acomiadar l'estiu. La Trifesta i la Du-kids ja es un fet consolidat que sobretot els menuts guardaran en la seva memoria interna com un impagable record d'infància, igual k tots vatros us recordeu dels partits de beisbol, o de les competicions de futbol sala entre barri/casetes/raval/castell/ etc.. o de les participacions en jocs escolars, o dels crossos al circuit ràpid de la bassa, o de les competicions de tennis a les pistes del barri i molts altres esdeveniments esportius de la infancia...

Enguany i malgrat tot , IN CRESCENDO : 13 Trifesteros/a i 8 menuts prenent part a la duatló infantil.

Per un cúmul d circunstàncies, enguany no hi ha reportatge fotogràfic o sigui k us haureu d conformar amb estes 4 linees i les cròniques als blocs amics. Jo només us vull agrair a TOTS la vostra presència i participació ja que se que gairebé tots vau haver de fer algun tipus d'esforç o sacrifici per poder fer cap. Vull destacar la presencia per primera vegada d'una trifester@, la Gemma, i espero i desitjo que sigo un primer pas i que en succesives edicions s'animon mes noies ( he sentit a dir que enguany quasi son un parell...). Vull aprofitar estes 4 linees per agrair especialment alguns detalls : En primer lloc, la presència dels 3 animals (Albi, Irontrepa & Ferran) k pel matí corrien la milla d'Almacelles, recollien trofeus i gairebé sense dinar feien cap al riu per llançar-se a l'aigua, amb menció especial per Ferran, triatleta engendrat a la trifesta i que per a postres a l'endemà disputava un Tri olímpic. Agrair també la preséncia d'en Roger, vingut de fora per treuren's els colors a tots plegats , com a mínim enguany ! Agrair a Pitoi, la seva presencia fent campana a tota una semifinal del social de tennis sent com es el president i alma mater del tennis local ( llàstima d'anar d nit i no poder gaudir de la sardinada ! ) A Pollo per enredar a Gemma i a ella per deixar-se enredar i ser pionera a la trifesta. A Pau el seu esforç i valentia per llençar-se al riu tot i que li agrada menys l'aigua que als gats. A Cases, el fet d'acudir i fer mes gran la nostra festa. A Pau Jr. el seu increible pastís de celebració ( a veure com ho superes l'any vinent !!!) . A Ñoño pel fet d'oblidar-se del mal de gola i donar exemple a la canalla. A Xavi, com no , pels seus records conmemoratius per recordar l'event. En resum, THANKS a tots per vindre i xalar , companys.

Per la meva banda, me comprometo a sortir sense falta esta setmana pel monte a estrenar les flamants Trabuco, encara que m costo 3 dies d'agulletes. THANKS !

P.d. També prometo per la propera edició, tenir el sortidor d Heineken preparat a temperatura d servei per k no faci tanta escuma ! ;)

6 comentaris:

Ferran Rosich ha dit...

Juan tu si que et mereixes unes linies , gracies per precupat de tots els detalls i de que no faltes res , a i sobretot per les sardines i la carnaca . Bueno nomes dit que moltisimes gracies per tot i fins l'any vinent . La veritat es que ets tot un geni.

Txinot ha dit...

Bones Pantani! Sento no haver acudit enguany a fer el reportatge fotogràfic però un compromís ens ha impedit ser testimonis de la millor moguda lúdico-esportiva del poble. Segur que les sardines, carn, begudes espirituoses, etc... de joan&elena, els caragols inigualables d'Anna i tota la resta van saciar l'apetit dels trifesteros!
L'any vinent esperem no fallar!

PD: Segur que et van deixar sol banyant-te!

Anònim ha dit...

D'acord en tot menys en lo del surtidor!! la heineken estava de fabula !!! Menys per no poder acompanyar-vos, es l'any que he xalat mes!!! No faltis Joan!!!!
Pitoi

Anònim ha dit...

Ja ni ha prou de tanta ensabonada que li pujaran los fums. JO trobo que haurie de millorar en tot

Anònim ha dit...

Lo ninot de dalt soc Jo NONAMSTRONG

setball ha dit...

Com si fes falta aclarir-ho !!!!
Lo ninot de baix.