dimarts, 4 d’octubre del 2011

SETMANA 39

















"Lo prometido es deuda" ! Les Trabuco van tenir el millor estreno k es pot fer, un trote suau 100 % off road i vora la mar. Insuperable. LLeugeres i com un guant ! Ens hem fet amics de seguida i fa pinta k serà una amistat duradera !

Tanco la 1era setmana dp de la Trifesta, k me serveix per tornar a arrancar poc a poc la maquinaria, amb 3 sessions d RUN, de 35' , 40' i 45 ', dos sortides amb la BTT , una el dll per soltar les cames i una altra el dss amb 2h45' amb mes cara i ulls . I un dia de natació per recordar el camí fins la piscina i poca cosa mes. Tot molt suau, com no podia ser d'una altra manera.

Lo millor, però, el bany de diumenge a la mar desprès del trote, a una d'aquelles cales dins del PN on no es veu res k no sigo natura al voltant, amb un dia de platja a l'octubre digne de ple estiu, amb l'aigua del mar possiblement amb la millor temperatura de tot l'any...un autentic plaer.

p.d. A veure quan teniu un finde una mica ociós i us animeu a baixar per aquí a un fer un trote llarguet i diesel per estos paratges. Us aseguro k no els oblidareu facilment !

3 comentaris:

Albi ha dit...

Si senyor! Una gran noticia posar les Trabucco pel seu medi. Per cert ... la platjeta ... no té desperdici paio!!!

Anònim ha dit...

Vale Joan!! pero ojo que la penya s'ho pren en serio i baixem 30!!! jajaja! la pinta de "l'entorn litoral" es de pelicula...
Pitoi

joan ha dit...

ja he parlat amb colibrí pq ho fico en marxa !