divendres, 4 de març del 2011

SETMANA 9

dmg 6 març: I al seté dia per fí ha sortit lo sol ! M desperto amb menos hores dormides d lo necessari i amb una mica de patxaran encara corrent per les venes, esmorzo un tros de patis d CH i un coffe amb llet i carrego les butxaques del maillot amb tot lo k puc pq no me faci falta parar per a res mes k no sigo pixar. Finalment i gràcies a la complicitat familiar, consegueixo ciclar 7 H en "solo" i non-stop, av 149 ppm, arribant a kseta doblegat com no podia ser d'altra manera, però amb la moral pletòrica pq 7 h ciclant solitari si k es un entreno dels k sumen ! AH quasi m'oblidava : i amb la Gallium ja calçada amb les rodes gordes ! El problema es que ara no se si tot ha anat B gràcies al pastís de CH o al patxaran d'anit o sigui k hauré de continuar fent proves ! ;)))))

dss 5 març: Estava cantat ! m desperto i encara plou ! No serà avui lo dia de la tirada llarga, ho haurem de jugar tot a la carta del dmg ! O sigui k esmorzo amb calma i quan para de ploure surto a ciclar una estoneta amb la colnago, 2h30' , av 146 ppm. I demà ja en parlarem !

dv 4 març: ZERO again, com ja estava previst, meteo a pitjor, DILUVI universal i fred d cojones. D cara al find el tema d ciclar s'està convertint en un conjunt d maldecaps, amb un ull a la fnestra, i l'altre al radar del meteocat per veure si hi ha alguna clariana disponible per poder fer una sortideta digna. A priori estarà complicat fer-ho demà com estava previst ! La part bona es k les potes no m fan tanta pupita ! ;)

dj 3 març:
ZERO, tard dedicada a feines logístiques.

dx 2 març: BICI 1H45' suaus, sense historia, amb la mateixa meteo fastigosa i k pinta a pitjor. Malo !

dm 1 març : BICI 45' suaus al VLDRM, nit, fresca, vent fastigos i poques ganes de rodar en una tarde per oblidar.

dll 28 feb: DT com estava previst.

5 comentaris:

Albi ha dit...

Ostic paio! Ens ho fots tot de cop i gairebé acabo herniat... Bueno bona feina davant el temporal per oblidar. segurament ho arregles el cap de setmana.

joan ha dit...

tenies raó, ARREGLAT !

Albi ha dit...

El Patxaran Pantani el patxaran. Pregunta-li a Ramonet haveure que diu ...

Albi ha dit...

7h en bici? Que has anat a Andorra de compres? Ah demà noi ... tou a la feina. Ja t'enviaré un bocatta del Forni per SEUR que encara la liarem...

joan ha dit...

ummmmmmmmmmm no se, no se....no subestimos lo pastis de CH k va fer miracles a Roth !!!! fins i tot ñoñamstrong semblava k sabia anar en bici i tot !!! ;)