dijous, 17 de març del 2011

SETMANA 15

dmg 20 març: DESCANS, potes petrifikades.

dss 19 març: Una altra jornada de preparació per Flandes, surto a les 8 a.m. d caseta amb la intenció de pujar fins al poble. Vent d cara dsd el km 0, soportable fins a La Sènia. Pestòs de la sènia a Tortosa i una autèntica TORTURA dsd allí per remontar riu amunt dsd Tortosa fins al poble amb mes d 3h a les potes i amb un cerç cabró d collons. Stop&go a Rasqura per fer una coke reparadora i d'allí al poble arrastrant-me amb un globo dls k fan època. Han sigut 6H on he patit el k feia temps k no patia damunt una bici. D potes no n'hi ha mes k lo k hi ha ! pero de cap estem FORTS, això si !

dv 18 març:
BICI 1H suau aprofitant k fa solet i el vent va a menos...

dx 16 març: SETMANA HORRIBILIS !!!!! el tema no done per a gaire ultimament, dies complicats fins a hores intempestives i meteo k no acompanya en absolut, dsd dijous passat ha plogut tot los dies menys diumenge. Avui surto a provar una nova cadena a la Gallium, a les tantes de la nit, ciclant de nit per un vldrm absolutament amerat d'aigua, embrutant d nou la bici pero com a mínim expulsant la mala llet acumulada en estes darreres jornades. 30' av 124 ppm.

Parlant d ciclar sobre mullat, us penjo pels k no ho vau veure el video de la victoria d dss passat de Remy DiGregorio a l'etapa èpica de la Paris-Niça, amb una demostració pràctica d pq s'ha d'evitar sempre la pintura blanca quan rodes sobre mullat !