dilluns, 21 de febrer del 2011

SETMANA 8

dmg 27 feb: 5H justes damunt la Gallium, av 147 ppm amb companyia de ramonet i jose luis i un ventet constant i a estones pestosillo. Les dos primeres horetes molt suaus i dp una mica més animat per acabar amb un calentón d'aquells k no venen a cuento ! Com demà faré DT, acabo el mes de febrer ciclant 20 dels 28 dies possibles, esta setmana 10h45' mes a la saca per acabar el febrer amb 41h30' damunt la bici (per les 27 del gener) ! Anem pel bon camí per xalar a les Ardennes !!!

dss 26 feb: 2 H suaus de veritat, av 137 ppm.

dv 25 feb: 45' suaus i nocturns pel VLDRM, av 128 ppm amb la intenció de soltar potes i prou, però quan portava 30' estava tan avorrit k he fet 10' d tonteries amb lo 53' que segurament no venien al cas ! Però no ho he pogut evitar ! ;)

dj 24 feb: Desprès d'un fiasco ahir, avui consegueixo sortir 2 H amb la Gallium per compensar, av 146 ppm. Això si, sacrificant lo dinar again ! No son maneres !

dm 22 feb: Avui ha anat d'un pel de ser el primer dia de l'any k feia rodillo, però finalment i amb certes dificultats per aguantar l'equilibri degut al vent huracanat k fotia, la colnago i jo ens hem aventurat a fer 1H batallant contra els elements, av 147 ppm. Una tarde dangerous i fastigosa de veritat.

dll 21 feb:
"BAÑO & MASAJE" o lo que es lo mateix, sessió a ca l'0steopata per adreçar una mica l'esquena + NAT 30' suaus amb les potes encara tieses.

2 comentaris:

Albi ha dit...

Bueno Pantani! No et queixos home. Ja té mèrit poder tenir regularitat i treure la bici de passeig dins d'aquest món laboral indesitjable.

joan ha dit...

la REGULARITAT es la mare dels ous del tema !