dimecres, 19 de maig del 2010

SETMANA 20

RESUM SETMANAL:

NAT : 1H20' en 3 sessions
BICI: 5h32' en 3 sessions
RUN : 3H20' en 4 sessions

dmg 23 maig: NAT 20' una altra vegada al mar + BICI 2H25' àgil, av 140 ppm, per completar una excel.lent setmana en la que nomès ha faltat k una de les tirades de bici hagués sigut llargueta, però bueno, tant de bo totes les setmanes fossin així d'equilibrades ! La tirada llarga d bici la deixem pel finde k ve !5H32'

dss 22 maig: Desprès de 10 mesos al "dique seco" decideixo rescatar la P2C per fer un BIKE TEST CONTROL d 80 KM, això si, a trenc d'alba, amb dejú i amb les potes tieses però es lo que hi ha ! De totes maneres la Cervelo acostuma a no defraudar quan li demanes algo, o sigui k a pesar d la inactivitat prolongada a donat la talla mes que sobradament, avui i sense k serveixo de precedent he sortit amb lo GPS . I això es lo k ha dit al final: 80,02 km, av 157 ppm, 2h07'22" ! Definitivament, la P2C is BACK !!!
Desprès, abans de dinar, NAT 30' al mar amb lo neopré, sense bellugar les potes k estaben com a palos ! Això si, demà ja em parlarem !

dv 21 maig: RUN 45' d trote en negatiu, av 148 ppm.

dj 20 maig: RUN 1H15' d troting suavet, av 145 ppm.


dx 19 maig: TRANSICIÓ d BICI 1H sense forçar, av 145 ppm + RUN 30' alegret, av 160 ppm.

dm 18 maig:
RUN 50' d troting suau sense gaires alegries però anant recuperant poc a poc les sensacions dl run.

dll 17 maig: NAT 30' d rigor i gràcies.

9 comentaris:

Albi ha dit...

Artiste! Vec que vas agafant el carro de nou. Jo treient el pols a la Bianchi i ara toca la Cube. La trifesta no pot esperar i cal estar a l'alçada.

joan ha dit...

carro ? quin carro ???

Albi ha dit...

Collons quin carro! El de Manolo Escobar, si et semble!!! El carro de l'activitat continuada maestro. Ja portes 8 dies sense descans i pel mig alguna d'aquelles jornades èpiques com la de dissabte amb bocatta inclós a Mequinenssa. Això és un "pro-amateur" la resta som mariconades paio!!!

joan ha dit...

COLLONS ! ara entenc lo mal d potes d cada matí ! ;)

Pau ha dit...

Collons paio, vaia tiempazo el del Test!

joan ha dit...

es la cerveló pau k no sap anar a menys de 35 !

Pau ha dit...

Home, la posició suposo que incite a correr. A mi me pase igual quan vai cap a mora, no se anar a menos de 35 tambe. Ho haure de provar en les rodes noves.

joan ha dit...

abans k treiessiu conclussions precipitades, veig k no vaig pensar d dir-vos k el test era costa avall ! ;)

Albi ha dit...

Bueno, bueno ... però també cal pedalar paio! Portes bona marxeta noi. Evidentment voldries, voldriem i voldrem sempre estar millor. De totes formes ... et vec per xalar un munt per terres de Gabatxos. Potser haurem de creuar dits per evitar moviments Dangerous per la mar de Zarautz i a Nice "segell" de la temporada i a disfrutar i fer-nos disfrutar. Demà parlem mestre!!!