diumenge, 19 de juliol del 2009

II TRIFESTA (25/07/09)

Bueno companys, ja la tenim aquí, dissabte vinent es lo dia triat per la 2ona edició de la nostra TRIFESTA. Com ja sabeu es tracta de pasar una jordanada lúdico-esportiva, bàsicament amb la intenció de passar-ho be, juntar-nos , fotre 4 rialles i suar una mica fent un TRI abans d'anar a fer una bona festa la mas k enguany tal com ha anat la temporada hi ha bastantes coses per celebrar !

El format serà bàsicament el mateix de la primera edició, natació al riu de baix amb opció de fer el recorregut parcial o totalment, segment de bici amb BTT i posterior cursa a peu. Les distàncies tambè similars a falta de concretar més el tema, en natació montarem un rectangle entre la barca i el magatzem del CN FLIX amb distància total a decidir (2 o 3 voltes ! ) però amb possibilitat d sortir a cada volta cap a boxes. Els recorreguts en BTT i RUN amb distancies similars a l'any passat amb la intenció que es pugui apuntar tothom k ho desitjo, pels que no vau vindre seran aprox uns 25-30 en BTT i uns 6 km d cursa. Falta per decididir encara la ubicació exacta dels boxes degut a les obres del passeig, ja us anire informant.


Us recordo a tots k la TRI-FESTA està montada bàsicament per xalar i disfrutar i tot i k en principi lo desitjable sería que qui s'apuntes o fes per fer els 3 segments, si hi ha algú k per una causa major creu k no pot fer el segment d NAT, esta contemplada la possibilita k faci nomès BTT+RUN, incorporant-se a la cursa quan surti d boxes l'ultim triatleta dl primer segment. De totes maneres el segment d nat serà suficientment curtet pq tothom ho pugo fer trankilament sense patir en excès; k 500 m encara k sigo nadant a braça els pot fer tothom, així pues com a causa major entenc: al.lergia a l'aigua, infeccions d'oïda, o similars....Els segments d BTT i RUN si son obligatoris per a tothom k participo.

TEMES IMPORTANTS:

- tothom k vulgo participar que ho faci saber a l'apartat d comentaris d'este POST. A mi personalment,m'agradaría k els lectors habituals del blog participessiu tots pq d ben segur k xalarem ! També ho podeu comentar a coneguts k no coneixen el blog i valtros penseu k tindrien ganes d participar ! Tothom serà benvingut !

- la inscripció està oberta a tothom k vulgo xalar i evidenment es gratuïta,nomès cal fer-ho saber als comentaris del POST, pel tema del càlcul d provisions per l'avituallament i els sopar posterior, així com per montar els boxes adequats.

-com a prova NO COMPETITIVA k serà, no hi haurà ni dorsals ni control d temps.

- al segment d NAT estarà PROHIBIT l'us d neopré (per equiparar a tothom) així com tambè, patitos, manguitos,aletes,flotadors, carabasses i demes artilugios....Es recomanable portar gorro d nat i ulleres, si algú no te gorro no hi ha problema k tinc d sobres ! Està permès nadar en qualsevol estil: lliure, braça, esquena, papallona, gosset, etc...cadascú k faci el k pugo !!!

- al segment d BTT es obligatori l'us del CASC i el drafting SI k esta permès.

- al segment d RUN no hi ha ni obligacions ni prohibicions especifiques.

- PROHIBIT totalment llençar qualsevol tipus d'envoltori d barretes o similar en cap punt del recorregut !! una mica d civisme, nois !!! Si algú ha d llençar algo k ho faci al punt d'avituallament.

- una vegada finalitzada la prova tindrem la nostra particular PASTA PARTY, ubicada al mas dels "castellons" consistent en BANY nocturn a la piscina (lo millor del mon !!!), sardinada i graellada d carn posterior,tot ben acompanyat amb els líquids corresponents....vamos una "autèntica" PASTA PARTY en tota regla a la que evidentment esteu tots convidats !!HORARIS PREVISTOS:

Dss matí per qui vulgo vindré a col.laborar en tasques variades a les 10h al davant del magatzem del CNautic.

16h: montatge definitiu d tot el sarau.
Si algú vol reconeixer els circuits pq no els coneix, hauria d'estar a boxes entre les 16 i les 17 h.

17 h : TOTS a boxes a deixar els trastos.

17,30 h: Mini-briefing recordatori (dubtes i preguntes) i tots cap a la barca

18h : SORTIDA desde la barca

En acabar, plegar tots els trastos, dutxa i tot seguit al sopar d germanor !!

Espero k us apuntessiu tots i xalem d valent !! Qualsevol dubte o aportació, als comentaris del POST please !!

TRI-PARTICIPANTS CONFIRMATS :

- colibrinet
- pitoi
- ñoñamstrong
- xavi B.
- irontrepa
- pollo
- Oriol
- Pau
- joanet

11 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
Com no, confirmo la meva participació a la TRIFESTA. Fa 2 mesos que m'estic preparant, ara ja estic al 100% per la PASTA PARTY!!

joan ha dit...

2 mesos ??? ufffffffffff arribaràs justet als castellons ! ;-)

Pau ha dit...

Jo sentinu molt no podre participar. Porto 1 meset casi parat per tendinitis als dos genolls. La cosa esta molt millor, pero amb prou feines agafo la bici molt suau, aixi que de correr res. Ames el Div tinc la ultima sessio d'acupuntura, i el dia despres, tinc les cames maxacades! Que disfruteu molt tots.
Aixo si, acte de presencia si que fare eh!

Salut!

joan ha dit...

bueno, lo primer es lo primer Pau, això si, pel sopar conto amb tu !

Xavvv. ha dit...

Jo no ser si estare a l'altura per poder participar a la PASTA PARTY pero crec que apretare les dents i donare tot lo que tinc perque no me dixon en ridicul amb tant de nivell que hi haura , un foten runs progressius a menos de 4 , un altre acavant un Irom sense despentinas (s'ha de dir que es posava guapo a cada transicio),l'altre marcant-se un tiempazo al Iron , un altre tiempazo al Altri i encara un altre tambe Finisher a Roth amb una super cursa.
Lo dicho que no se si estare a l'altura,jejeje .

Txinot ha dit...

Pantani!!! compta amb mi pel reportatge fotogràfic de la jornada i lo que faigo falta!!!

setball ha dit...

Eii, ja vindré jo per que els que esteu pitjor agafessiu moral !!
Joan: vaig de matí o sigui que no us podré ajudar amb el muntatje. Per a variar estic fotut (a partir dels 70 tacos es nota molt) peró sortiré i espero acavar. Si accepteu paralimpics apuntam
PITOI.

joan ha dit...

OK piti, XALAREM ! jo faig de furgó de cola a la NAT pq albi la pugo fer sencera i no faci cap a Xerta !

Txino: ja hi contava ! pero al tanto k vull la mateixa qualitat k les fotos d roth ! K ara ja no ens conformem amb qualsevo cosa ...

Pau ha dit...

Bueno.

Jo m'apunto a fer nomes Bici+Run. La Nat impossible. M'ofego segur.

Anònim ha dit...

Bona nit!

Mireu quina hora és i ara confirmo que vindré a la trifesta!

Tot i que la meva bicicleta no està ni molt menys a l'alçada.

Salut i ens veiem allí.

Oriol Massot

joan ha dit...

Ben fet nois, gràcies per venir ! PAU : tens un any per davant per practicar la natació, l'any k ve no vull excuses !