dilluns, 13 de juliol del 2009

FINISHERS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bueno, finalmente no us vaig poder tenir informats tal com hagués volgut , pero la veritat es k estos ultims dies hem anat molt de cul, suposo k mitjanaçant el blog de colibrinet k feia de corresponsal ja estareu al tanto pero per si no, nomès dir-vos k tant ñoñamstrong com jo vam poder ser FINISHERS al nostre debut a la distància, k l’experiencia ha sigut INCREIBLE amb majuscules i k quan arribessim a caseta ( que avui encara estem per frança !!!) us farem un bon relat de les experiencies viscudes en tots estos dies ! THANKS A TOSTS pel vostre incondicional suport !!!

5 comentaris:

Xavvv. ha dit...

EEEEEEEEEEIIIIIIII companys moltes felicitats per la gesta realitzada , no vaig dubtar mai que arrivarieu al final d'aquesta batalla , ara a saborejar l'exit

Txinot ha dit...

Sou uns craks!!! Enhorabona a tots dos per la gesta. En este nivell, la Trifesta l'haureu de fer en estes distàncies, no? jejejeje...

Anònim ha dit...

Sinceres felicitacions i reverències inacabables per tots dos!!
Joan: fantàstic, el temps es digna recompensa a TOT.
Ñoño: Albi diu que vens del poblat d'Asterix, NO!! fa un any ERETS Asterix!!, increible....
Non Stop!!!
Pitoi.

Anònim ha dit...

POLLO
AAASPECTACULAR!! SOU UNES MÀQUINES DE FER KILÒMETRES!!! Enhorabona xq ja sou finishers, xq heu viscut uns dies de xalera triatlètica de nivell, xq tot ha sortit rodó i xpostres heu fotut un tiempazo, no es pot demanar més.
Estic asvanit!, ara vaig on vagi ja puc dir: "jo tinc dos amics que han fet l'ironman de Roth" i això mude molt, la veritat es que ja ho he dit a uns quants.
SOU UNS KRAKS!JA M'EXPLICAREU AMB MÉS DETALL!
PD:El triatló es un esport d'equip, xaixò enhorabona també a ELLES qx tot el que han tingut que aguantar, tb es mereixen el guardó finisher. CONGRATULATIONS "IRONMENS" AND "IRONWOMENS"!!!!

joan ha dit...

THANKS again a tots, espero en un parell de dies poder ordenar tot lo viscut i poder fer-vos un bon relat de tot plegat ! avui encara tinc un munt de bosses per desfer !