diumenge, 5 de juliol del 2009

SETMANA 27

dll 29 juny: RUN 45' d trote suau estirant les potes.

dm 30 juny: TRANSICIÓ: BICI 1H al VLDRM alegret + RUN 40' sense forçar.

dx 1 jul: NAT 40' a la piscina més sol k la una, suau i lento però amb bones sensacions.

dj 2 jul: RUN 1H20' d trote suau i rodant en negatiu, amb les potes aquí i el cap a Roth, pensant pensant m'ha passat l'horeta i pico sense donar-me ni conte, sort k els nuvosl i el ventent d pre-tempesta de mitja tarde ho han fet soportable ! Avui rumiant, rumiant i al ritmet k anava hagues pogut rodar unes quantes hores....pero JA no toca ! ;-)

dv 3 jul: BICI 2H05' suaus, però amb 2*20' a ritme de Roth, possiblement l'últim día amb cara i ulls abans del dia D.

dss 4 jul i dmg 5 jul: Finde complert "d'entreno invisible" ( DESCANS+ALIMENTACIÓ) tant important o més dsd el punt de vista que l'altre tipus d'entreno a una set vista d Roth. Dss matí "on the beach" on aprofito per fer 20' de NAT bàsicament per provar amb la roba definitiva davall del neopré ( tot OK), per la tarde carretera i manta i cap a Barna a passar el finde, per cert a una fonda 100 % recomanable a 50m d St. María del Mar ! Això si, de penya per la city no en vulguessiu més....

RESUM SETMANAL :

NAT: 60' en 2 sessions
BICI: 3H05' en 2 sessions
RUN: 2H45' en 3 sessions

TOTAL SET: 6H50 Cumplint a rajatabla amb la disminució de volums/intensitats directament proporcional al increment del descans i de la cura amb l'alimentació, seguint les pautes habituals en estos casos.