diumenge, 26 de juliol del 2009

II TRIFESTA

Tot i per culpa de les obres al passeig vam haver de variar els recorreguts a última hora, la veritat es que al final ha sortir tot molt B, nomès es la 2ona edició però fa pinta que amb el temps i les ganes k demostreu tots, podem consolidar una festa molt guapa, amb lo temps estic segur k cada any serem mes gent ! L'any k be si el passeig fa mes bona pinta k enguany, ho montarem mes guapet amb uns boxes com cal i en vista de l'expectació d'enguany,potser serà el moment de compaginar-ho amb un TRI-KIDS pels petits/petites per anar creant aficció a la mainada ! Per la meva banda no puc demanar mes, tothom ho va donar tot per acabar la prova, fet k us fa uns autentics cracks a tots, ningú va pendre mal i ens ho vam passar de puta mare tant a la cursa com al sopar ! NO ES POT DEMANAR MES !

Gràcies a tots els que vau participar !
Gràcies a tots els k vau venir a veure-ho !

i molt especialment gràcies a :

- Al Txinot per anar amunt i avall sense parar per poder montar un bon reportatge fotogràfic per tenir imatges de tot plegat !

- A Xavi, pel magnífic detall k va tenir de obsequiar-nos a tots els participan&ts amb la placa de record de la II Trifesta feta per ell mateix. Un detallasso !

















- A Noe & Ñoño ( 3M10) per l'altre detallasso de la jornada en forma de samarreta guapa per a tots els participants i k ja deixa la Trifesta a un nivell molt alt !















- I GRÀCIES a TOTS plegats pel detall del maillot del Cervélo !

I l'any k ve ....MES I MILLOR !


Gràcies al Txinot tenim un magnific reportage de la II TRIFESTA, THANKS crack !!!

11 comentaris:

setball ha dit...

Gràcies a tu Joan, iniciatives així deixen ben clar que la gent amb auténtic esperit esportiu no solament estan en aixó per treure, sino també per posar.
Per a mi i com he repetit varies vegades, es un auténtic honor poder estar al vostre costat (bé, al darrera per ser exactes)
Pitoi

Xavvv. ha dit...

Bueno Joan GRACIES a tu per impulsar-nos ha fer allo que mes ens agrada amb familia , amb la nostra familia , d'amics boijos per donar a coneixer un esport que es bastant minoritari pero que poc a poc va tenin mes ressor dins del poble .
Gracies a Noe i Ñoño pel detall de la samarreta , segur que la passejare per aquestos termes i aixi contribuire a fer mes gran la nostra festa .
I a tota la resta per donar-nos el plaer de fer una festa-cursa entre familia i despres un sopar de Pu..... mare.Aquest any tothom a fet tot el recorregut sencer , a Pau li perdonemt la nat. aquest any pero per l'any que be tambe te vull nadant igual com vas amb la bike .

Salut i moltes TRIFESTES mes companys

ñoño ha dit...

ho tens clar si vols que et reconega que m'ho vaig passar be i si vols que et dona les gracies per montar una festa que m'agrada cada cop mes, bueno sobretot lo sopar. Ho tens clar ni te ho agraeixo ni ho reconec.

VAQUÉ ha dit...

MOLTES FELICITATS PER LA TRIFESTA.
DE BEN SEGUR QUE SI M'ACONVIDEU L'ANY QUE BE VINDRE. ME VAIG QUEDAR AMB LA MEL ALS LLAVIS.
SALUT I FINS AVIAT MAQUINES

joan ha dit...

Josep Mª : ja saps k estas convidat, l'any k ve contem amb tu !

Ñoño: a les fotos del sector d run fas cara d'apretar + de lo k vas apretar a roth !!! D k tenies por bandido ???

Albi ha dit...

Pantani! El tema cuina vas donar-ho tot. Ja deia jo, com era possible que durant la cursa anaves a ralentí ... et guardaves el millor per la nit noi! I la sidra? Millor que els Aquarius.

ÑOÑO ha dit...

LA UNICA COSA QUE HEM VA PICAR VA SER QUE NO HEM PASSESSIU AL RUN, NI EN BROMA.

Oriol ha dit...

Gràcies per la tarda de dissabte que em vau donar. Tot i el patiment, m'ho vaig passar molt bé i espero repetir amb millors condicions!

Salut i esforç.

PD: Albi dona'm el teu correu electrònic.

Anònim ha dit...

POLLO
Nois i noies, un 10 a tots i totes, especialment al senyor PANTANI, el culpable de tot plegat, (AIXÒ ESTÀ CREIXENT COMPANY). Per a mi un autentic luxe poder gaudir d'aquests moments amb tots vosaltres.
Conclusió: XALERA TRIATLÈTICA DE LA BONA!!
PD: no+ hi ha 1dia a l'any que menjo sardines, i es el dia de la trifesta, i creieu-me que ho faig molt agust, Joan ets un jefe!

Anònim ha dit...

Pollo
ASPECTACULAR TRIFESTA 2009.
Joan: el xerif!el puto amo!el krak!
Alex: a 180 ppm. contra el crono.
Ñoño: marcando estilo made in Roth.
Culebri: complint com un campeón.
Xavi: incansable i aplicat.
Pau: un màquina de la BTT.
Pitoi: lluitador, espiritu ironman.
Oriol: un portento debutante.
Els compis and Familys: un 10 x aguantar-nos.
Jo: asvanit de la vida!
Conclusió: XALERA TRIATLÈTICA!!

Anònim ha dit...

POLLO
Menció especial per SUPERCHINO el reportero richarachero que debutarà l'any que bé a la TRIFESTA 2010. O sigui que ponte las pilas......xo no massa aveure si ens faràs la ralla!
GRACIES XLES LES FOTOS, MOLT LOGRADES!
SI NO FOS PER TU, NINGÚ ES CREURIA AIXÒ DE LA TRIFESTA!UNA IMATGE VAL +Q1000PARAULES!!
MERCI KRAK!