dilluns, 25 de maig del 2009

SETMANA 22

dll 25 maig: BICI 1H30' passejant suau amb la pinarello per estirar les potes, av 127 ppm comprovant sobre el terreny l'estat muscular: 4driceps contra tot pronòstic OK, com si res a pesar del "vol rasant" d'ahir amb la p2C, els gemelos si k s'han queixat una mica més però res destacable, lo k tinc més carregat son les cervicals, sens dubte degut al fet d portar una postura mes forçada de lo recomanable en la bici per culpa d'haver d'aixecar més de lo normal lo cap per evitar colisionar una i una altra vegada, bueno i segur k les 1000 vegades k vaig treure el cap de l'aigua per veure si veia alguna de les miniboies tambè deu tenir algo a veure ! Però bueno, això rai, una visita al osteopata i arreglat !

dm 26 maig: DESCANS absolut i obligat jq avui m'ha sortit d cop tot el cansament acumulat d les últimes jornades d dormir poc, matinar molt, viatges i trastos amunt i avall i evidenment de la cursa del dmg o sigui que m'he passat més estona en posició horitzontal k vertical !

dx 27 maig: NAT avui m'he vist obligat a sortir al pas dels rumors k segons me diuen circulen pels corrillos tri-atlètics de la vila del pingüí referent a que si vaig nadar al maresme amb els peus lligats, o k si me va segrestar un pop gegant durant el segment de natació, o k si vaig anar a voltar una boia a canet de mar, o k si me vaig dedicar a pescar popets durant la cursa...o sigui k no m'ha kdat més remei k anar a comprovar-ho in situ a la piscina jq al final d tant xiular-me les orelles (k us conec bandidos !!! ) i tenint en conte l'exigent tall d la natació a Zarautz hem de tenir les coses + o - clares. 35' a l'aigua amb 3*500 en 9'30" (amb 1' R) amb relativa comoditat o sigui k podeu estar trankils, continuo nadant igual k sempre, igual de malament k sempre vull dir ! ;)

dj 28 maig: RUN 1H20' d trote suau sense gaire història av 151 ppm.

dv 29 maig: NAT 30' rodant a 2'/100

dss 30 maig: BICI 1H35' ligerito, sense forçar, amb bones sensacions, av 146 ppm.

dmg 31 maig: RUN 50' al trote, av 151 ppm amb molt millors sensacions k el dj.

RESUM SETMANAL:

NAT: 1H05 en 2 sessions
BICI: 3H05' en 2 sessions
RUN : 2H10' en 2 sessions

TOTAL SET : 6H20' cumplint amb lo planning per esta setmana, descansant nomès un día però disminuint notablement volums e intensitats per encarar amb forçes renovades les setmanes k venen per davant. Som-hi doncs !

2 comentaris:

Txinot ha dit...

Enhorabona als tres per la Half!

joan ha dit...

THANKS TXINOT !