dijous, 18 d’octubre del 2007

MOLLERUSSA ( PRÈVIA)

Dins la preparació per donosti, dg anirerem a la mitja de mollerussa, bàsicament per trencar la rutina dels entrenos al poble i per reviure sensacions amb un dorsal al pit. La novetat es que degut a la febre de runners que ha invaït springflix, hem montat una expe de 5 runners (els de la porra), "LO NUNCA VISTO...", dos debutants a la distància albi i xavi (crec) i els altres 3 que ja hem fet alguna. Per la meva banda l'objectiu es doble, per una banda fer la mitja a un ritme lo mes semblant possible al ritme ideal per donosti ( aprox 5 min/km) i per una altra banda fer la segona part de la mitja un pel més ràpida que la primera. Tot i que no sembla difícil te la seva cosa ja que no es gens fàcil sortir els primers 10km a 5 min/km ja k no quedaran gaires darrera, serà una carrera més dura mentalment que en lo físic, ja que en totes les experencies prèvies a la distància sempre pasa lo mateix: surto a 4 i poc xiulant els primers km i bueno desprès pasa lo k pasa, es una història coneguda per quasi tothom que hagi fet la distància. Esta vegada serà diferent. Respecte a la resta de la pandilla, jose me sembla que també s'apunta a este ritme, albi diu que també pero el conec i es impossible que aguanti a 5 min/km, Alex suposo que anirà al voltant d 1h 30 i Xavi tot i que crec que actualment es el mes fort de l'expe no tinc molt clar amb quina intenció sortirà si realment es el seu debut a la distància. El dll, la crònica de l'aventura.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones, estic content de forma part d'aquesta expedició. Feia molt de temps que no es veien 5 flixancos a una mitja marató, i sobretot amb aquesta motivació que tots teniu. Només amb patiment i sacrifici s'aconseguirant resultats i alhora somnis.En relació a la mitja de Mollerusa crec que tots anem amb suficient entreno per a una mitja.Els que voleu anar a la marató de Donosti crec que es important centrar-se amb el ritme de la marató, o sigui si vols anar a 5min. el km feu així o com a molt baixar-ne 5 o 10 per km , si no el dia de la marató més o menys al km 30 apareixerà "el hombre del mazo" o "el muro" i garrotada. A mi em va passar a la marató de Barna 2001, havia entrenat poc però a 5min/km, el dia de la marató vaig fer 29km a 4'40''i del 30 al 31 vaig agafar un globo de campionat. Els ultims 12km vaig anar a 6'15'' acabant en 3h35'.Per a Mollerusa tinc pensat sortir els 5 primers km a 165pm del 5 al 11 a 170pm i del 11 al 21 a lo que "aguante el cuerpo". Noio si va a 5min/km arribarà xiulant, Jose amb l'entreno i motivació xiularà menys però arribarà bé, Albi arribarà fos ja que no es sabrà regular i farà un tiempazo i Xavi després d'una setmana tancat estudiant les opos potser se li fà una mica llarg però pot baixar de 1h 30'. Per cert molt bona l'idea lo del Blog i a veure si ens mudem amb una equipació tots igualets que així farem goig.

joan ha dit...

ara t'escolto crack, ja saps que "LO MES IMPORTANT ES L'ESTETICA". la història està plena de penya que passa el dia de la marató la mitja a 1 trenta i poc i dp acaben amb 4 hores, 4 i mitja etc...amb lo qual la segona part es desastrosa...i a més a més acabes amb molt malt regust... per això es important encertar el ritme !!! SEgur que coincideixes amb mi QUE NO SERÀ FÀCIL SORTIR DEMÀ A 5 MIN/KIM !!!!

joan ha dit...

es un prova

Anònim ha dit...

La rabia q tinc de no ser el primer pero la meua guerra es lo 25 a donosti. Aixo si, ja he guanyat una batalla gracies al meu oficial Joan al meu entrenador a la famili i al meu esforç.

Anònim ha dit...

Per la propera ja negocio amb 3M10 unes samarretes sponsoritzades.

joan ha dit...

a vore si es veritat i s'estiren una mica estos de 3M10 !!!!