diumenge, 28 d’octubre del 2007

S'apropa l'hora de la veritat, 4 setmanetes i ja hi som, les 2 últimes les farem de baixada, tant de volum com d'intensitat, sobretot l'última. Entrem donçs en 2 setmanes claus per l'èxit en el debut a la distància, la -4 i la -3 ara toca patir entrenant !! Som-hi donçs ! Moral a tope !!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pantani!
Ostia paio, segurament que has vist al iaio de Heidi per aquí dalt. La crònica d'avui es la següent. Hem deixat el cotxe al creuament de l'ermita. Hem sortit direcció bovera amb Xavi, Alex i jo. El ritme ha estat entre 158-168 pulsacions (mitja de 165 aprox.) Ojo!! Les meves. Hem fet 30' fins fer 6kms. Media vuelta i pa bajo. Trepa volie anar 2 kms a 165, 2 kms a 170 i 2 kms a 175. Els primers kms el paio marxave i marxave i jo anava a 169-170. Collons vaig a busca'l!!! A partir d'allí la sang ha deixat de suministrar aliment al cervell i la memòria ha començat a fer el ximple. Ja no savia re de re, ni pulsacions ni osties. Pistó a 175 i pa bajo. No se que collons die Alejandro i cada cop el sentia respira de més aprop, així que ell també s'havia passat pel forro el planing. Els últims 2 kms a reventar-ho tot i l'ultim a 185 pulsacions fins arribar al creuament. 54 minuts en total. Els últims 6 kms a 4 minuts el km. Hem baixat molt ràpid, però també val a dir que era costa avall. El Xavi anava tocat d'un entreno inhumà que va fer ahir i arribat com a pogut o com a volgut. Alejandro és un super classe i segurament ha patit però ell per allí. Ja puc rezar, pregar i lloar al senyor, que un dia d'aquests me fotra el palo del segle.

joan ha dit...

PREVISIBLE !!! dp d'una setmana sense fotre res, l'entreno d'ahir i el d'avui només porten a una conclussió: TE FA FALTA UN ENTRENADOR PROFESSIONAL JA !!! o te faràs mal !!!!

Francesc Castellví Esteban ha dit...

A n´este lo que li fa falta es una bona jaca quel deixo sec i axí caurà redó al llit!!!