diumenge, 11 de setembre del 2011

REENTRÉ

La sortideta de Montserrat, m serveix com a excusa d tornada a l'activitat, mes mental k física, amb lo cap donant voltes a activitats per l'any k ve, lo d les compes ja esta mes cru, pero bueno....La tornada com no podia ser d'altra manera: piano, piano amb un parell d dies d running de 30' i 40' k m deixen les potes castigades i un dia d Bici entre mig d 1 H i poc per soltar una mica les cames.

Ahir, però saltant-me 2 dels meus principis faig cap a la marcha d'Oropesa amb l'excusa k esta aqui al costadet tot i k això no m'evita una bona matinada no desitjada....


















Los dos principis k me vaig pasar pel forro son :

- No asistir a un 1era edició a no ser k conega als organitzadors
- I 2ona i mes important no presentarme a un puesto sense estar preparat.....

I es que amb 5 dies mal contats d bici dsd la cursa del llop no son maneres de fer cap a una marcha, pero bueno després de la matinada i com diuen els castizos : " a lo hecho, pecho..." tot i k al primer repetxo ja me dono conte k els bessons encara se'n recorden dels 2 dies d running i k no tinc el cuerpo per batalles d cap tipo. El dia promet patir per no fer el ridicul pero aqui entre en joc la primera de les premises k us contava abans... La marxa en si va ser un fiasco, amb culpabilitat dsd el meu punt de vista a parts iguals entre els organitzadors, la guardia civil i els ciclistes d turno !!! El resultat va ser k la guardia civil va obligar a aturar la marxa en 3 o 4 ocasions per reagrupar gent, cabreig monumental de la penya (amb plante peu a terra d tot el peloton a mig de la carretera per donar la volta !) i fiasco monumental de la marxa.....tota aquesta historia va ser lo k me va salvar d'arribar fora de control a meta ! Al final de tot, 10 km's de barra lliure d cara a meta per "jugar" a ciclistes un ratet i un "muro" final de mes d'un km k m permet veure escenes increibles amb la gent fotent lo peu a terra o estirada a terra amb els quadriceps al clatell ! Final terrible a 30 i pico graus k fa k només pasar meta faci cap de ple dins una font per baixar la temperatura corporal ! Conclusió : Intententaré no tonar-me a saltar la 2ona premisa encara k facin la compe davall de casa ! ;)

1 comentari:

Albi ha dit...

Tota la vida que m'enganyes fent curses per aquí i per allà i ara t'enganyes a tú mateix. Com et va la marxa paio!