dijous, 24 de març del 2011

SETMANA 16

dmg 27 març: Evidentment : DESCANS

dss 26 març: BICI 6H30 amb ramonet, fent una volta interminable k ens fa arribar at home a les tantes i doblegats de valent !

dv 25 març: DESCANS

dj 24 març:
BICI 1H30, av 140 ppm, per variar amb meto pestosa, vent, nuvol i fresca. Este matí llegia la diari de la zona, que aquest març es el mes plujos dels últims 50 anys al nord d la provincia i la veritat es que entre pluja, vent i altres, ja pràcticament ni recordo l'últim dia k vaig ciclar amb una meteo favorable ! jo diria k va ser quan ramonet va baixar per estes latituds .... i es que ramonet sempre va amb un sol damunt el punyetero ! El tema es que si per casualitat a Flandes surt un dia amb sol i sense vent....el meu cos no sabrà com reaccionar d temps k fa que no ho experimenta !

dx 23 març: ZERO (pels motius habituals....)

dm 22 març: BICI 1H again, amb un vent d collons i sense sol, per variar, acabo fent voltes al VLDRM com un hamster.

dll 21 març: BICI 1H suau per estirar les potes, av 127 ppm, aprofitant k fa pinta d ser l'unic dia decent d la setmana.

4 comentaris:

Albi ha dit...

Cap de setmana a la vista paio! Segurament aprofitaràs per afinar la maquinària de carn i ossos per Flandes. Així m'agrada noi ... un parell de flixancos per aquelles contrades molt veines del Tintin, ja ja ja. Ànimo que això ho teniu a tiro.

joan ha dit...

HA sigut ramonet, k m'ha liat per coneixer carreteres noves i quasi fem cap a pekín !!!

Anònim ha dit...

Anims i disfruteu al màxim de l'agonía de Flandes (solament escriure el nom ja hem produeix respecte), a rememorar els éxits dels "Tercios"!!! estirem al tanto...
Pitoi

joan ha dit...

Pitoi, lo dels "tercios" es de Madrid !!!!! per aquelles terres la birra va en jerres de 1/2 litro fijo ! je,je,je