dijous, 6 de gener del 2011

SETMANA 1: COME BACK !

El 2010 ja es història, el 2011 ja està aquí. Contadors a zero de nou. Objectius ? Metes ? Reptes ? qui ho sap ? DISFRUTAR de l'esport sense mes serà la premisa per ara.

Desprès de un desembre complicat amb un important bloqueig físic/mental que me va tenir unes 3 setmanetes sense fotre un palo a l'aigua, ja a la última setmaneta del 2010 torno a l'activitat poc a poc, amb un parell d trotes suaus i alguna sortideta amb la colnago pq no s'enfado.

2011 arranca de la millor manera possible, a la neu ( poca neu, per cert !) fent SKATING, bufant i suant de valent a temperatures inferiors als - 5º ( hi ha millor manera d'encetar l'any ??? ) fent servir uns quants grups musculars que nomès els faig servir durant esta època de l'any. Com no podia ser d'altra manera, acabo el mini-stage TRINXAT i amb les meves característiques plaques a la gola !














Avui día de reis, agarro la Colnago i les meves plaques de la gola i marxem tots a ciclar 1h30', sense forçar, retrobant-nos mutuament, av 150 ppm. No se com anirà l'any, el temps ho dirà pero tinc ganes de BICI, tinc ganes d tragar milles, amb la colnago, amb la BTT, amb l'argon, amb la cervèlo ( bueno amb la cervèlo menos k me demana massa....), d tragar milles en definitiva damunt d'una bici, TINC GANES DE FLANDES ! que per cert, està ahí mateix o sigui k m'hauré de ficar les piles.

De correr en canvi no tinc tantes ganes, pero bueno algun dia k altre suposo k surtiré a trotar encara k sigo per anar mantenint tot al puesto.

dss 8 gen: Un ratet amb la colnago de bon matí, 1 h justa, av 158 ppm.

dmg 9 gen: 45' d troting suau, av 154 ppm.

Bueno, como he estat uns dies sense donar senyals de vida per aquí i com a molts no us he vist lo pel estes festes : LO MILLOR PER A TOTS VOSALTRES per enguany ! SALUT sobretot per continuar fent allò que més l'agradi a cadascú ! i si es esport, MILLOR k MILLOR !


6 comentaris:

Albi ha dit...

Hooooombre! El tenim viu ... Així m'agrade motivació i a fer el que demano el cuerpo!!!

TOM BONEY ha dit...

Ja era hora que sortisses de casa. Ja sembles a un que conec jo, arrancada de cavall,..... parada de ruc

Anònim ha dit...

ROSICH: Bones juan fa temps que no sabiem res de tu, espero que tot be , bon any i a fer el que es pugui.salut i anims

Robert ha dit...

m'alegro de que això torno a bellugar, em tenies preocupat...
bon any mestre!!!

Anònim ha dit...

POLLO
BON ANY PER A TÚ I ELS TEUS PINXO!!!
UN PLAER TONAR A LLEGIR-TE!!
I ARA XALERA 2011!!!
PD: Ganes d'anar debutar amb l'skating, a "l'hospital d'eneko llanos".........volia dir "llanos de l'hospital"??..., bueno que ian ganes!!un puja-baixa estaria b!

joan ha dit...

tamos en ello POLLO, tamos en ello !!! nomès falta una mica de neu...