dilluns, 10 de gener del 2011

SETMANA 2

dmg 16 gen: BICI 2h30' amb la colnago, av 142 ppm. Una mica menos de lo k volia, però m'he trobat amb companyia a meitat camí i m'he acoplat a la grupetta per variar una mica. A més, avui k tenia temps per disfrutar de la bici ha sigut lo primer dia d la setmana k no fa un sol de novela, kagon Murphy dels collons !

dss 15 gen: A la tarde i desprès de deixar k el cos assimiles lo d'anit, un ratet d bici. 1h30' amb la Colnago per purgar els excesos de la nit pasada, av 148 ppm.

dv 14 gen: Una altra sessió nocturna, però aquesta vegada ni de run ni de bici, l'ocasió ho mereixia, David ha sigut el primer de la colla en traspasar la frontera i endinsar-se dins la terra dels .....ANTA ! i valia la pena estar al seu costat per celebrar-ho. La nit s'allarga, desprès del sopar, copes i dancing al compas de tots els èxits de la moguda madrilenya de la nostra prehistòria. Ni fet aposta ! A retiro a les 3 !!! Territori desconegut dsd fa temps !

dj 13 gen: RUN 50' d troting, avui per variar amb llum natural, amb solet i bona temperatura, av 153 ppm

dx 12 gen: BICI 1h suau, de nou amb l'Argon, al VLDRM i amb nocturnitat, av 142 ppm.

dm 11 gen: DESCANS

dll 10 gen:
PREMEDITACIÓ, NOCTURNITAT I ALEVOSIA.....sense cap discussió el veredicte de qualsevol jurat sería : CULPABLE ! pero es l'única manera de poder ciclar entre setmana i encara gràcies del VLDRM k continua com un desert en lo que a naus industrials es refereix pero amb la il.luminació justa per veure i ser vist ! Tapat fins les orelles pq no lo mateix trotar k ciclar en estes temperatures, per completar 1H justa amb el 39' tota l'estona ( 53' forbidden) sense forçar, av 137 ppm, suficient per calmar els incipients gelos k demostrava l' Argon dp k les últimes 3 sortides rodades fos la Conalgo l'escollida. Res a veure. Nit i dia, això es bo, una bici per cada situació. I like it.

2 comentaris:

Albi ha dit...

Me cagon tot ... tú i la nocturnitat: Vampiro!!! Jo també xiquet, no guanyo ni per piles al frontal.

joan ha dit...

es lo k hi ha company ! ta complicat fer bici d dia !