dilluns, 31 de gener del 2011

SETMANA 5

dmg 6 feb: Com estava previst, 2h45' suaus per estirar les potes dp del tute d'ahir. De nou amb companyia de ramonet i d'un solet espectacular que feia oblidar que encara estem a començaments de febrer ! La ruta, a diferència d'ahir, planeta, per recuperar, ciclant suau fins a Benicassim i tornar enrere en una matinal gairebé primaveral. Desprès un dinar d 5 estrelles com a colofó d'un find complert ! I anant sumant milles d cara a Flandes ! This week, onze horetes de Bici, que no està gens malament !

dss 5 feb: Segona jornada amb cara i ulls de cara a Flandes, avui també amb companyia de ramonet fent una integral per quasi totes les carreteres recomanables del Baix Maestrat, ciclant amb un solet espectacular, passant de la muntanya a la mar i fins i tot fent un tram de pavé per recordar lo que ens espere i acabant com no podia ser d'altra manera fent una volta d'honor al VLDRM. En total, 4h45' en una bona jornada. Demà a estirar les potes vora el mar.

dv 4 feb: Com estava previst : DESCANS

dj 3 feb: BICI 1 H justa ciclant suau amb la colnago, av 139 ppm. Si tot va B demà aparcarem per un dia la bici per agafar amb mes ganes l'argon lo finde.

dx 2 feb: BICI 1H30' av 147 ppm, amb 45' per territori cx, per un pedregal k demanva rodar amb ganes o llançar la tovallola i 45' tornant suau vora el mar per arribar a ksta quan ja es feia fosc. Continua lo vent, però avui com a mínim he pogut xalar mes k ahir !

dm 1 feb:
BICI 1H d tortura psicològica amb la colnago batallant contra un vent fresquet i sense bellugar-me del puesto, av 138 ppm.

dll 31 gen: NAT 30' mal contats per estirar una mica l'esquena dp dels 4 dies seguits damunt la bici. Ni me'n recordava lo mullada k està l'aigua ! ;-)

4 comentaris:

Albi ha dit...

M'has de matar a Ramonet per Frandes! Ja ho vec vindre Pantani. Salut crack i força kms!!!

joan ha dit...

ramonet rai, k te lo cul pelat d fer kmtets...

Albi ha dit...

Quin Stage paios! Ja he parlat amb el TT i diu que el millor de tot ... Ho saps. oi?

joan ha dit...

suposo k t refereixes al tram de pavé, no ??????? ;-)