dijous, 18 de juny del 2009

TRI-ZARAUTZ 09 : LES FOTOS

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.


i per a qui tingo temps i vulgo + aquí teniu més de 1000 :

FESTAK
TXANTXIKU
DIARIO VASCO
AITOR JUARISTI

5 comentaris:

Albi ha dit...

Bon recull de fotos Pantani. Gallina de pell veure't per aquelles contrades amb aquest estil de vida. Enhorabona, ja portes un parell!!! Salut i per moltes més crack!

ñoño ha dit...

Croniqueta de Balaguer.
Sortida de Flix amb trepa bona temperatura i bon horari, arribada sobre lo previst i briefing amb sorpresa final , d'una rampa final al circuit de bici de vertig per als que som de pista jeje. Avís de que no hi ha grogues per al drafting, o sigui vermella directa. En puntualitat britanica sortida desdes l'aigua, a 18 graus, i dos voltes a 3 boies, m'oriento molt be i nado força be , inclus hagues pogut anar mes ràpid pero no cal q es molt llarg. Agafo la bici buscant les sensacions de Calella per adelantar a gent, pero a als 7 Km ja hi ha les primeres rampes d'un port q es puja dos cops ( jo el vaig trobar mes dur que la Granadella), i me n'adono que pujant,los meus 86 Kg no van tant depressa, per postres punxo a les 1res rampes perdo 12 minuts bons ( Hagues anat mes rapid si haguessa trucat a Calucho de LLeida), Lo pitjor no va ser punxar , va ser perdre el ritme i l'ambició a més la zona de tobogans posterior a l'ascens, fou dificil ja que no trobava ritme i anava incomodo, tot plegat un sector de bici que se'm va fer molot i molt llarg, i al final un mortirolo de 200 metres que deixava les cames maduretes a 500 metres de boxes. Transició correcta i run amb normalitat, ritme constant i amb la sensació de que puc amb 21 Km i podria amb 42,..... pero i la Bici? que farem en la bici? us ho explico el dia 13 de Juliol, pero a dia d'avui pinten bastos. Potser l'hem infravalorat la bici, en fin lo q sigui sirà.

ñoño ha dit...

Per cert els temps Total 6h 18'
swin ---39'55''
1er trans---4'08''
bike---- 3h 37'
Run---- 1h 57'
els temps son aprox xq no penso d'apretar on toca pero ja valen.

Xavvv. ha dit...

Molt be crak , l'aigua estave bona eeeeee , mecag....... baix sortir amb la tita cap a dintre , un xiquet d'un any la te mes gran.

Com va esta l'organització desde el teu punt de vista?Per mi el dmg no va estar massa be .

m'os veiem company.

joan ha dit...

NOÑO: si podies fer 42k al 5'30" k vas fer vas per bon camí noi, BEN FET ! respecte a la bici, prova de treure't les rodetes petites dels costats ! ;)