dimarts, 16 de juny del 2009

SETMANA 25

dll 15 juny: BICI 1H30' "ligerito" però sense forçar en cap moment amb lo cap a mig camí entre Zarautz i Roth, nomès queden 27 dies pel debut al IM i les sensacions van per dies, a vegades estic convençut que puc ser finisher però d'altres dies penso k allò es farà molt llarg i que patiré lo k no està escrit, sense anar més lluny, no se com però el dss mentre feia el sector de bici d Zarautz me va vindre al cap un pensametn tipo " mareeeeeeee k serà llarg allò .....", però ja us dic k va per dies.... Ah per cert, les potes com a noves dp d Zarautz !

dm 14 juny:
RUN 1H d trote suau, av 145 ppm amb una xafogor de mil dimonis...

dx 15 juny: RUN 1H20' d trote, av 148 ppm.

dj 16 juny: RUN 1H amb 20' av 140 ppm + 20' av 153 ppm + 20' av 164 ppm , potes OK.

dv 17 jun: BICI 2H45' amb les potes una mica buides, av 137 ppm. Quan portava una horeta pelada el cel s'ha fet negre i m'ha caigut la del pulpo ! però m'ha servit per veure k me fa falta un joc de cobertes d recanvi per a Roth, pq amb 4gotes amb les michelin pro-race o les lithium es com si rodes damunt d'una pista de gel...He tingut 2 sustos d'aquells k en un 99 % dels casos acabes a terra...encara no se como ho he pogut evitar...

dss 18 juny: DESCANS

dmg 19 juny: RUN 2H05' d bon trote d bon matí, av 154 ppm, completant una bona setmana de running dp d Zarautz.

RESUM SETMANAL:

NAT: ---
BICI: 4H15'
RUN: 5H25'

TOTAL SET: 9H40', perfecta set. post-zarautz, ideal per encarar les 2 setmanes k venen per davant !

5 comentaris:

Colibri ha dit...

Paio! hem vist totes les fotos teves de la Tri a Zarautz ... quin estil puta! Tens més braç que cama. I això d'anar acoplat a la Cervélo ja ho tens xupat. Ah i el còrrer, tot perfecte amb elegancia. L'únic però: Posar làlbum home que val la pena!!!

joan ha dit...

Ho faré, trankil, quan tinga una mica de temps faré un recopilatori de tot lo k circula per la web, pero encara estan pujant fotos...Es una altra de les coses bones d Zarautz, k hi ha un munt de pro's d la fotografia per allí...

joan ha dit...

ES VERITAT !!!!! HO HAVEU VIST, HO HAVEU VIST ??? ? kines cametes ???? no se com puc arrossegar el plat amb estos 2 palillos ! ;)

Albi ha dit...

Bon entreno, aquest d'avui,. Sí senyor! Incorpora alguna tablilla d'abdominals i a Novembre a 3'45''/km els 10 km.

joan ha dit...

novembre ????
10 km ???
3'45" ???

NO ES LA MEVA GUERRA MACHO...

De totes maneres quan vulgos fem uns kmtets a 3 i pico però d'abdominals no me'n demanos ni una k me semble k l'última la vaig fer al 1997 ! ;)