dijous, 25 de juny del 2009

SETMANA 26

Encara k amb una mica de retard, us penjo la crònica del TRI d muntanya del dmg passat a Balaguer que me va enviar Xavi ( disculpa pel retard company però vaig de cul this week ....) Com podeu veure li va passar quasi de tot :

"Aquest cap de setmana hem tocava anar a fer el triatlo de Muntanya de Balaguer intentare explicar tot tal i com a anat : m'aixeco a le 7:00 del mati per esmorzar acavar d'enllestir els trastos i a les 7:45 marxo cap a Balaguer,avui hi vaig sol (primer entrevanc del dia) , arrivo puntual a les 8:45 a Balaguer pensant que ja tinc suficient temps per fer tota la feina,a les 8:50 estava fent cua per recollir dorsal , i fins les 9:40 no me l'han donat , i encara he agut de possar el dorsal jo amb rotulador al casquet de natació (segon entrevanc del dia, no se si dir-ho aixi ), deixo les bambes al box 2 i agafo el cotxe corrent cap a Sant Llorens de Montgai on estava el box 1 , arribo a les 10:05 a Sant Llorenç corrents i depressa monto la bike , hem vesteixo i preparo tot el material , hasta arrivar al xip , on hem fico el xip? Bueno a sortit el macgyber que tinc dins i d'un tros de goma del camelback el tallo i hem faig una pulsera per al peu (tercer entrevanc del dia i ultim abans de la cursa ), entro tot el material al box ho col.loco tot i vaig cap a la sortida .
Aqui comença la cursa , el circuit resulta que fa 900 m i ens fan nedar uns metres amunt per donar la sortida , fins aqui be , donent la sortida i jo començo a nadar com quant n'aprens , que dic! pitjor encara , fins que he fet uns 150 m alli comença la meva aventura m'entra aigua a un ull per les ulleres , i s'ampañen els vidres una mica , unit a que jo sense les ulleres no vec tres dalt d'un burro,resultat , que he agut de treure'm les ulleres i fer tot el sector nedant a braça i sense posar el cap d'ins de l'aigua , per cert gelada com al pol nort!! i si no que els hi pregunton a trepa i ñoño , resultat final 30:37 per fer 750 m !!!!! quin desastre!!!!amb la posicio 102 , quina sorpresa quant arrivo al box i encara hi vec bikes . Hem canvio com puc perque estic tiritant de fred aixo fa que els 2 o 3 primers km de bike estigui gelat com un cuc. Al km 1 paro per preguntar a un company que el trovo que ha parat la bike i esta tremolant com una fulla de paper , l'he vist malament de veritat pero no ha volgut ajuda ni que digues res al control.
Pel que fa a la bike no ha anat malament del tot,he fet un temps de 2:09:13 amb les dos transicions inclosses el 80 del sector , el circuit ja el coneixia una mica i tert que al km 5 o 6 aprox. se m'han pujat els dos bessons de cop la resta de la cursa l'he fet bastant be tal i com mes ho menys havia calculat , el circuit betetero a tope , amb un circuit trencacames amb pujades i baixades continuades , pero he arrivat bastat sencer al tercer sector.
El run ha estat un adebacle , he trovat el circuit mal senyalitzat hi havia cruilles que no savies ben ve cap on havies d'anar i ha passat el que tenia que passar en una cruilla he agafat un cami equivocat aixo crec que m'ha fet perdre 2 o 3 min hasta que no he tornat enrrera i m'he incorporat a la cursa el mal es que el que portava detras a una distancia m'ha passat i ja no l'he pogut agafar , al final un temps de 3:12:43 a la pos 98 de 104 finalitzats que penso que no esta tant malament encara que jo havia contat fer 3 h,el dessastre de l'aigua unit a l'error del run m'ha privat de poder fer-ho millor.
Aqui encara no acava tot despres de la cursa ens havien de pujar a buscar els cotxes al box 1 , aquest autobus havia de sortir a les 14:00 i ha acavat sortint a les 14:40 , en defiitiva crec que no esta prou vent coordinat el tema , aixo unit als pocs punts d'aigua que hi habia durant la cursa i la poca gent que hi havia per controlar la natació ( dos piragues i una motora ) crec que hi faltava algu mes dins de l'aigua , hem deixen un malt gust de boca pel que fa a l'organitzacio . Aixo sempre desde el meu punt de vista , que no vol dir que sigui el correcte.
Ostia !!!! quin totxo us he fotut companys , bueno ara a vore quina cursa farem el cap de setmana que be .Algu sap quina cursa fan la setmana que be per les nostres terres o prop? dons alli estarem ha intentar finalitzar .
Salut i km's per tothom"

dll 22 juny: BICI 1H45' suau per estirar les potes una mica k estan petrificades dp del running d'ahir, av 136 ppm.

dm 23 juny: DESCANS, i les potes pitjor encara...

dx 24 juny: TRANSICIÓ 5H20. Quan les ganes s'imposen a la raó, mal anem i mal acabem.... els que he conegut i patit l'argot de "la fàbrica" ara que tant se'n parle d'ella, sabeu de sobres lo que es un ZERO, pues bueno, no caldría dir res mes. Resumint-lo i simplificant-lo MOLT la jornada, he patit un correctiu en tota regla en mal moment ( a pocs dies de Roth), he sortit quan lo k demanava el cos era DESCANS, he completat amb la bici i amb les potes buides les 4H previstes de la primera part de l'entreno, pero quan justet començava les 2h que havia de fer d RUN, s'ha acabat la gasolina del cuerpo, sota un sol de justicia he trobat el MURO que no he trobat encara a cap marató ni a cap triatló ni a cap cursa, m'he quedat buit, sense alé, he trotat com he pogut a un ritme indigne durant 1h20' pq no me quedava mes remei per arribar "at home", he hagut de caminar unes quantes vegades, m'he quedat sense líquid, i he arribat a casa dp de quasi 5h30 absolutament "al límit". AVUI HE PATIT DE VALENT COMPANYS...per cert tot això per ser Sant Joan festiu local aquí baix ! (no se si no m'hagués sortit mes a conte anar a currar....)

dj 25 juny: NAT 50' a 2'/100 amb + pena k glòria.

dv 26 juny: DESCANS


dss 27 juny: TRANSICIÓ curta: BICI 1H + RUN 1H a ritme guapet, però continuo FATIGAT .

dmg 28 juny: NAT 50' al riu de baix, buscant ritmet...

RESUM SETMANAL:

NAT: 1H40' en 2 sessions
BICI: 6H50 en 3 sessions
RUN: 2H20' en 2 sessions

TOTAL SET: 10h50' amb el "però" que pràcticament he fet totes les sessions FATIGAT i amb no molt bones sensacions a excepció de la Nat de dmg al riu de baix en una setmana que ha resultat prou complicadeta.

5 comentaris:

Albi ha dit...

Tranquil home, tranquil. a feina està feta. Ara toca fer caligrafia amb molt bona lletra i a Roth a fer el dictat. Finisher's a la butxaca i una més per a uns dels currículum més ampli de la zona.

joan ha dit...

k FACIL ho veus tot tu, macho !

Xavvv. ha dit...

crec que no es pot subestima cap cursa , totes tenen les seves peculiaritats i cada cursa es diferent

Colibri ha dit...

Si, si, teniu raó. Però Pantani és d'una altra pasta. Hi han testimonis d'una vegada de les mil i una ... que al mig dels Monegros portava una pàjara d'ingrés a un Hospital! Un cop el personal estava a la dutxa patint per on collons havia quedat penjat ... aparèix als vestidors: sorprenentment va ser finisher. Ningú podia creure el que veien!!!

joan ha dit...

homeeeeeeeee, esta batalleta k contes es de quan era jove home...amb 30 years peladets el cos encara aguantava "lo que le echen..." ;)