dimarts, 9 de juny del 2009

SETMANA 24....CAP A ZARAUTZ !!!

dll 8 juny: DESCANS. No era lo previst, però tal com ha anat lo día no m'he vist en forçes per fer res de bo, o sigui k canviarem els plans sobre la marxa i descansarem avui en lloc de demà com tenia previst, cap problema, no altera els plans. De fet esta set no tinc intenció d fer gaire cosa, a veure si soc capaç d'arribar B d potes a Zarautz, jq la feina ja està feta les setmanes prèvies.

dm 9 juny: RUN 45' d trote suau desprès d'un pseudo intent d provar una nova combinació de tri-traje/neopré d cara a Zarutz k no m'acava d convençer, lo de pseudo intent es pq la mar estava en plan dragon-khan i he durat 10' pelats i he sortit marejat com una sopa !

dx 10 juny: TRANSICIÓ suau, de BICI 1H al VLDRM suau, av 141 ppm + RUN 30' al ritme previst per dss si tot va B, av 156 ppm .

dss 13 juny: TRI ZARAUTZ (5H03'55")

10 comentaris:

Xavvv. ha dit...

Bueno Joan nomes desitjar-t'he molta sort per Zarautz i a millorar la cursa de l'any passat .
Aquesta setmana jo vaig a Capçanes a vore com va tot.
Salud i km's per tothom.

joan ha dit...

THANKS XAvi, SORT per a tu tb a capçanes ! Jo nomès demano k el cantabric m respecto per poder sortir "on time" i passar el tall...

albi ha dit...

Bueno noi! Aixó ja ho tens a tiro. La feina està feta i ara toca cuidar-te i anar mantenint el tipo. Han quedat enrera les sèries, els vents en contra, els dolors musculars (segurament algún que altre i que encara perdura). Han quedat enrera els testos i les compes de complement d'entrenaments. Dissabte el teu Zarautz t'espera. El Txiqui Polit, el Naútic, les oles amb la taula, menja pipes i contemplar el pelotón, sentir les rialles de Ramón i fer la sirena per colibri i no perdre detall. Molt treball al damunt, hores i hores amb la finalitat de complir amb l'objectiu i aprofitar aquest estil per dur una vida més satisfactòria. Aquest cop, un bon gruix de gent estarem pendents del teu rendiment. Aquesta vegada, un bon grapat de personal (cada cop som més clients), pensarant en la teva persona aquest finde. Un sentiment pur i senzill on desitjarem un itinerari directe al Finisher. Esperem les teves sensacions i si en un moment de debilitat no hi ha pila (com diria Trepa), tú tranquil que ja ens encarregarem nosaltres de l'empenta final. Recorda que corrés per tú i per nosaltres. Au pués: Sort que aquesta vegada sempre va bé!!!

Xavvv. ha dit...

Gracies,pero aquest finde la noticia esportiva de la vila estara a Zarautz no a Capçanes. Estic segur que passaras el tall,ja ho tens tot calculat,per lo poc que ens coneixem n'estic completament segur.
Com crec que diu Trepa "animos i a la faena".

Txinot ha dit...

Pantani!!! Molta sort a Zarautz! Quin ambientaso que tindràs allà dalt! Salut!!!

joan ha dit...

THANKS en majuscules COMPANYS...la veritat es k se m'estan complicant les coses a una ultima hora UNA MICA BASTANT però us prometo que faré tot lo que puga !

Anònim ha dit...

POLLO
Molta sort company! espero que tot et vagi molt bé i que gaudeixis al màxim de la cursa!fotli canya i deixa el pavelló ben alt! si així ho fas tens pagat un megasopar al kaipe o al kaia (10nido quins calamars) i uns zuritos al kukaña. Pd: si veus a la Berasategui li dius de les meues parts, que després de la cursa quedem on sempre, ella ja sap de que va, merci!
MOLTA SORT!!!!!

ñoño ha dit...

suposo q baixaras deles 4h45' , a veure si no et valdran lo entreno q vam fer junts lo dissabte. Si has de fer mes no hi vaigos............ o si

Irontrepa ha dit...

Suertea izan dezazun eta zure loak lor ditzazun.
Irontrepa.

joan ha dit...

THANKS a TOTS !! i disculpeu per l'absencia de news però la veritat es k dsd dimecres tarde tot lo k podia anar malament HA ANAT MALAMENT ! Es una PUTADA desprès d tants mesos d'entrenos però es lo k hi ha ! FAREM LO QUE PODREM COMPANYS !