dilluns, 15 de juny del 2009

CURSA DE CAPÇANES * Xavi

Com sempre que fa alguna cursa, Xavi m'ha enviat la seva crònica, cosa que sabeu que li agraeixo ja que això fa millor el blog. Aquí la teniu :

"Diumenge pel mati i tornem a matinar la Famili en pleno per anar a Capçanes a corre una altra cursa , aquesta ja l'havia fet l'any passat i el recorregut ja el coneixea pero al final crec que no ha servit de gaire , perque la meva intenció era vaixar de 1:20 i no ho he aconsegit ni de conya , al final 1:24:28 en la Pos.119 de la general .

A les 10:00 donen el tret de sortida i començem a corre a un bon ritme , estic situat dels ultims com sempre pero aquesta vegada amb la tranquilitat de saver on esta lo mes dolent , a la pujada forta l'he pujat casi tota corrent i anava passant ha gent que s'anava quedant , la calor era insoportable , jo hem trovava be i anava fent , quant he arrivat dalt de tot de la pujada forta al km 6 comença la baixada uns 2 km segits per despres planejar una mica i fer un parell de pujadetes i disparats cap al final.

He de comentar que avui he anat sense rellotge ni res semblant , nomes per sensacions i durant tota la carrera he tingut la sensacio que anava bastant mes rapid del que al final ha sortit , nomes he fet 3 min menys que l'any passat pero l'any passat feia de gregari de Jordi i no vaig tirar el que podia . Per aquesa rao no estic massa content del resultat pero es lo que hi ha . Be companys aixo es el que ha donat de si la cursa de Capçanes ara ha esperar una altra , que com dic sempre segur que la trovarem.

Salud i Km's per tothom."

6 comentaris:

joan ha dit...

al final et coneixeras totes les muntanyes del país...Ben fet Xavi !

ñoño ha dit...

Xavi ets com la prensa, estan a tots los fregats. Congratulations i a por otra.

Xavvv. ha dit...

Gracies pero haurem de posar remei a aquesta situació , aixo de no millorar gens no pot ser , haurem de parlar amb els experts en la materia a vore que aclarim i quins canvis haure d'empendre.

Colibri ha dit...

Xavvv, enhorabona per acabar! Això com a principi i també dir-te que amb el ritme de vida que portes (també val sumar les hores d'entrenament), penso que hi ha molt i molt poca gent amb un dorsal i fent aquests registres.

joan ha dit...

la muntanya es molt dura colega...molt guapa però molt dura ! ;)

Xavvv. ha dit...

Axo que es dura ja ho se pero es el que me tire , ja saps el provervi "la cabra siempre tira al monte" pues jo soc d'aquestos . Pero aixo no treu que vulgui millorar , ja soc conscien que mai podre arribar a un gran nivell pero crec que puc fer-ho millor de lo que ho vaig fer a Capçanes.
Be aquest cap de ssetmana coneixerem les muntanyes de Balager ha vore com va tot .