dilluns, 17 de novembre del 2008

SETMANA 47

dll 17 nov: NAT 2000 M ( 500 M resp. c/3 alternatiu [la meva respiració natural], + 250 resp. c/2 per la dreta + 250 resp. c/2 per l'esquerra + lo mateix però amb PB ), tot molt aeròbic, sense forçar gens, agafant sensacions poc a poc. Avui han penjat les classificacions de JACA, al final el 24 d 64 a pesar del trinxament del gemelo.

dm 18 nov: NAT 1500 M suaus i bastant apàtic, assimilant poc a poc el canvi de registre del medi terrestre a l'aquatic !

dx 19 nov: RUN 40' bueno, lo de RUN es molt dir, ha sigut un "trote playero" molt, molt suau per avaluar l'estat actual del bessó i confirmar que encara no estar per tonteries !, però com me feia molta mandra anar avui a la piscina he aprofitat per fer la prova...

dj 20 nov: BTT 1H suau, sense forçar en cap moment a pesar de les ganes k tenia d'apretar una mica...
Per cert, per la nova temporada, un dels objectius es millorar el punt feble, LA NATACIÓ, com a mínim ho intentarem pq rodant a 2'/100 fas patir molt als que t'esperen a la vora pq ja no queda ningú per sortir de l'aigua...Avui m'ha arribat un llibre que vaig comprar per internet el dm a la nit (es l'òstia això d'internet, tu !!), a la contraportada diu : "aprenderá a nadar como un pez "
però no diu ni de quin peix parla ni res de res, o sigui que vaig a obrir el llibre i a començar a "estudiar" ! Ja us aniré contant si noto alguna millora o no que soc bastant escèptic al respecte...

dv 21 nov: NAT 1500 M suaus, a l'espera de començar a aplicar les noves tècniques que m'han de fer nadar com un peix...

dss 22 nov: DESCANS, aprofitant una ventada huracanada.

dmg 23 nov: BTT, jornada d'excursió amb la BTT per la serra d'Irta desafiant a "eolo" k avui ja no te tanta força com ahir, 52 kmtets tranquilets en 2h50h, av 150 ppm.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que paio! Et vas petar a Mark Hughes? Ostic ostic, sense la lesió, gairebé estàs a prop del top-10 oih?

joan ha dit...

Hughes s'ha deixat perdre MOLT !!! sense la lesió com a molt hagués fet TOP-20 i "raspando"...que amb la BTT no tenia gaire força a les potes !!!

Anònim ha dit...

Ostia joan quant acavos del llibre passamel que si dius que nadar a 2'/100 es poc jo no crec que arribi ni a 2'/50 a vore si puc millorar en la natació i millorar en la BTT i millorar amb el RUN .

Ostic me quede molt cami per davant , vaig a entrenar una mica al ciclo a vore si començo a millorar una micaaaaa , que no veig la millora per cap puesto.

joan ha dit...

lo bo k tenim natros es k nomes podema anar a millor pq nadar pitjor ja es DIFICIL, je,je,je...