dimarts, 11 de novembre del 2008

ESPORT & NUTRICIÓ & SALUT & COMPES.....

La consulta de kinder m'ha servit per retomar una idea que ja tenia fa temps al cap al voltant d'anar penjant post'S sobre entrenaments, nutrició, o qualsevol cosa relacionada amb l'esport amb general o compes en particular, per poder d'aquesta manera compartir experiències i coneixements. Avui i en resposta a kinder us relaciono uns quants links interessants sobre nutrició i esport. Aniré ampliant la realció i així sempre ho tindrem a l'històric a mà per consultar qsv tema relacionat amb la matèria:

"SALUD Y NUTRICION -RUNNER'S" genèrica i especifica per temes jq estan publicats tots els articles que es publiquen mensualment a la runner's (Aquí hi ha un munt d info ! )

"NUTRICIÓ PER TRIATLETES", més especific per triatló

"ALIMENTACIÓN PARA DEPORTISTAS", genèrica

"DEPORTE Y SALUD", genèrica


"TRINARANJUS", tri-blog, articles específics i sempre interesants

1 comentari:

joan ha dit...

si tens algun dubte o pregunta més concreta, planteja-ho pq durant anys i panys he anat recopilant una bona quantitat d info sobre el tema....Una bona alimentació no te fara guanyar una compe o aconseguir els teus objectius,però una mala planificació alimentatira DE BEN SEGUR QUE SI QUE T'HO ARRUINA !!!....i sobretot si parlem de LD, maratons etc...