dijous, 20 de novembre del 2008

2008 vs 2009

Bueno, com ja us he anant contant, el 2008 ja està finiquitat per a mi en lo que a compes es refereix. Estos díes d'entrenos suaus i walkin's on the beach com a conseqüència de la lesió al bessó m'han servit en part per fer balanç de la temporada i anar planificant la propera tot i que estava ja bastant definida.

Per lo que respecte al 2008, ha sigut un bon any diría jo. Ja sabeu que no acostumo a competir en excès, vaig a proves que me motiven i m'agrada combinar-ho disfrutant viatjant amb els meus i a poder ser coneixent puestos nous. A pesar d'això han sigut unes quantes compes, dsd el Ct d esp d TRI-H fins a l'experiència nova del DU d Núria, passant per rotterdam, zarautz, gasteiz etc...No he fet cap IM pq per variar, me vaig dormir a la palla per inscriure'm als que realment me motiven,i sense motivació es molt complicat preparar un IM ! però bueno, este es un tema més ben encaminat pel 2009, tot arribarà....

Les millors sensacions.......a Zarautz , sens dubte ( tot i els meus problemes al sector de RUN) per tot lo que representava per a mi una prova que un día vaig presenciar i vaig pensar que mai podría finalitzar, per la companyia dels meus, i per l'ambientasso de la prova en si. Una prova a repetir CADA ANY si es pot !!!

Lo pitjor de l'any : el fiasco del IRONTERRA d riba-roja i l'org de la mitja de cunit fent 1 km més d propina, per no tornar !!!

Per lo que respecta al 2009 el tema a grans trets està bastant clar amb 2 objectius importants definits, un al juny (ZARAUTZ) i l'altre el CHALLENGE BCN - IM a començaments d'octubre. La planificació, encara està pendent de si sona la flauta per ROTH o no !!! El tema està així nois, pareu atenció noño & Irontrepa per sincronitzar moviments : El dia 6/12 a les 16h es l'últ oportunitat per ROTH , 35o places extra que volaran en un suspir ! la itenció es provar a veure si sona la flauta !! Com lo més segur es que no sono, esperarem al DES que publicon la data d Zarautz (que hauria de ser el 6 o el 13 de juny ) si fos el 6, la idea sería anar al IM NICE (28/06), i si Zarauz fos el 13 ja m'ho hauria de rumiar pq sería massa justet tot i que no ho descarto !

O sigui que els objectius si sona la flauta seríen:

24 maig HALF IM BCN
6 o 13 juny, ZARAUTZ
12 juliol ROTH
4 octubre IM CHALLENGE BCN

Si no sona la flauta i depenent d la data de Zarautz, canviariem ROTH * NICE !!

Que us sembla companys, provem si sona la flauta o que ???

2 comentaris:

joan ha dit...

ara que ho miro, si Zarautz es el dia 6 tb estarà molt propet del HALF IM BCN.....collons que complicat TOT !!! Bueno, no li dono més voltes fins que no publicon dates definitives...

Anònim ha dit...

OK MISSATGE REBUT !