dilluns, 3 de novembre del 2008

SETMANA 45

dll 3 nov: RUN, 35' d trote suau amb molèsties variades i com a colofó d'un día liadillo, av 147 ppm, tambè més altes de lo normal. Ja vindran dies millors...
dm 4 nov: Bueno, un altre día per oblidar !!!, m'he tornat a saltar el dinar amb la intenció de fer un entreno de bici FORT, però res a sortit com lo previst again, als 20' i al primer intent d'apretar fort m'he donat conte que ni tenia res a les potes ni estava lo suficient motivat (bàsicament pq les potes no responien...), o sigui que he desistit de fer un entreno sense ganes a ritme suau i he decidit recular i tornar a casa amb la cua entre cames. No es res més que la confirmació que dsd el canvi d'hora el tema d sortir a entrenar en bici entre setmana ja es quasi missió impossible en lo meu cas, jq si me salto el dinar "no chuto" i si dino a quarts de quatre tocats, entre "pits i flauts" ja s'ha fet de nit abans quasi de sortir o sigui que molt a pesar meu ja entrem en lo periode de hivernació que implica canviar el xip, tornar a la piscina (uffffffff, quina mandra !!! ) i disfrutar nomes de la BTT o la bici els findes i dies de festa !
dx 5 nov i dj 6 nov : ZERO ABSOLUT, jornades laborals interminables, saturat de marrons i mentalment K.O. !
dv 7 nov: Continuo amb la mateixa tónica de no entrenar, avui però amb motiu justificat, lo cumple d'elena !!!
dss 8 nov: Matí de curro i al plegar 4h15' de passeig amb cotxe fins Jaca !!!
dmg 9 nov: DU CROS JACA, mes info a la crónica i reportatge...Us avanço un detall curios de la cama i del meu bessò en estat de màxim esforç !!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

tranqui Pantani! Tú si que rai... jo ja fa dies que vaig canviar el xip. Me peta la bola l'any passat per correr i durem 3 mesos i mig. Crack abductor (3 mesos parat, aprofito per les obres de casa), aquesta temporada,volia fer les coses com cal i boom!!! un virus de collons, hem deixa 12 dies aturat. Sort, sort d'haver canviat el xip, ja fa uns dies noi. Soc un Prosinecky, però tornarem a provar Pantani. Així que si toca piscina, tú, gorret, ulleres i turbopacket, cap a la piscina i mutis a la gàbia.

Anònim ha dit...

a més la piscina t'anira be per fer triatlon d'hivern...................... o no

joan ha dit...

m'anirà de puta mare ! es lo seu si vols tenir un bon nivell d skating a la neu....

Anònim ha dit...

Deu ni do! "Gemelo" made in Robocop... Enhorabona noi, una edició més del Du Cross Jaca a les espatlles i segurament cada any milloran els temps.

Anònim ha dit...

este gemelo t'ha dit elena que es teu pero es d'un 5 estrelles que no li ha tret l'ull de damunt