dilluns, 12 de maig del 2008

SETMANA 20

dll 12 maig: NAT 3000 M (1000 aer + 5*50 a tope amb 50 m d R suaus entre series + 1500 PB a ritme COMODO d 2'/100m ). A l'arribar a casa he ajustat la màquina a la mida correcta i he anat a fer 15' pel poligono pendent d'estrenar dl costat d casa.....Definitivament serà impossible estar a l'alçada d este cacharro: ES UN CAÑÓN !!!!! per cert, a la piscina prou suelto contra tot pronòstic !!
dm 13 maig: BICI 1H30 per 45 KM justos, av 155 ppm. Avui per fí he fet el bateig d la cervélo, no era el millor dia pq fotia un ventet ratxejat prou fastigòs ni tampoc he encertat el recorregut jq era un continuo trencacames cosa q fa q la mitja d ppm no tingo res k veure amb la realitat jq o bé estava per damunt d 170 o per davall d 120 !!! Ha sigut un debut i un entreno un poc caòtic però suficient per extraure algunes conclussions :

- A Zarautz arribaré super justet per a la bici !!!
- El plat d 53' i la meitat dels pinyos ja els puc retornar als USA o fer-los servir d'adornos pq no hi ha deu k bellego la cassola !!!
- La bici es prou còmoda si no vas acoplat, si vas acoplat tb sempre hi quan no aixecos lo cap, es a dir amb carreteres tallades o curses OK, sinó a l'endemà a comprar unes noves cervicals...
- Amb vent ratxejat i les llantes d 50" s'han d tenir molt ben ficats per anar acoplat !!! A mi avui se m'han ficat per corbata més d'una vegada....
- Si aconsegueixes fotre la màquina a més d 40 km/h (per terreny favorable, of course !!!) ja no hi ha qui l'aturo, cada vegada va més i més ràpid....ES PROU FLIPANT !!! el problema es poder ficar-la a 40 km/h je,je,je....
- Pel proper día retocaré un parell d reglatges per fer mes proves a veure k tal...
- Definitivament està màquina està feta per PATIR damunt d'ella !!!

dx 14 maig: TRANS BICI 1H + RUN 8 KM. el sector d bici fent voltes al circuit dl poligono tancat al tràfic d una mica menys d 2 km per volta, 100 % del temps acoplat i "obligat" tota l'estona amb el 53', per un total de 33,3 km (GPS) i av 159 ppm. El sector d RUN, 8 km en 34'24" av 168 ppm. La posició d la bici acoplat es relativament comoda, d fet l'unic fotut ha sigut adreçar l'esquena dp d'estar 1h sencera totalment tumbat. Respecte als reglatges d la bici, tot OK, només dubto una mica si ficar una potencia un pelet mes llarga, prò res important...
dj 15 maig: NAT 2500 M (500 suaus+2000 PB a ritme progressiu) i gràcies pq avui estva tokadet,he fet un ratet d migdiada i la feinada ha sigut meua dp per anar a la piscina, els primers 500m un autentic suplici i dp ja m'he anat calentant i a partir del milqui ja anava prou còmodo !!
dv 16 maig: DESCANS. Havia d fer bici, però PLOU, estic cansat d potes i a + a + refredat o sigui k avui farè bondat...
dss 17 maig: RUN 1H20' d trote suau, av 147 ppm ,per 13 kmtes molt suaus...amb koeman, anteriorment conegut com essesse, pel recorregut de l'IRONCAT, mentre anavem animant a trepa i fent les fotos pel reportage.
dmg 18 maig: BICI 2H, amb una congestió nasal d 3 parells... acompanyant a ramonet amb el seu entreno dominical, xupant roda d'ell tota l'estona però fent 1h30' d qualitat, av 157 ppm (161 a l'hora i mitja d qualitat)

RESUM SETMANAL:

NAT: 5500 M
BICI: 4H30
RUN: 21 KM

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Paio! No corros tant amb la Cervélo, que "luego" te deixes hasta el dia... Estem a 13! Me cagon la puta... que ja nosaps ni qui ets!!!

joan ha dit...

estas en tot, FIERA !!!

joan ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Pantani! Quina potència i que osties, tú has de fotre la potència, la teva, la interna, aquella que mai trobem quan fa falta... Ep! Que passe si fot vent a la cervèlo, va igual de bé o et fot al terra sense pensar-ho?

joan ha dit...

si fa vent i vols anar acoplat fa falta tenirlos molt ben ficats, basicament pel perfil d les rodes !!!

joan ha dit...

bueno, pel perfil d les rodes i per k amb les mans als acoples la sensació d inestabilitat es TOTAL si fa vent !!! però bueno això era el 1er dia, avui ja feia les 4 corves del circuit del poligono sense parar d pedalar i sense soltar les mans dels acoples....