dimecres, 14 de maig del 2008

TREPA A L'IRONCAT

Us recordo a tots k este dss TREPA fa el debut a la distància Ironman a l' IRONCAT de l'ampolla. Es un REPTE amb majuscules, culminació de mesos sencers d'entrenos i sacrificis.

De ben segur k el lema del blog estarà més present k mai en esta prova.

En el moments d debilitat (k els tindràs) i quan ja no pugos amb l'ànima pensa k tots els d la colla farem força per animar-te. Dss tots estarem amb tu, i recorda lo k deia el cartell d'un famos DU CROS k tu i jo hem corregut més d'una vegada: " NOT FOR WEAKS "

I com diuen els ianquis : RACE HARD COLEGA !!! i MOLTA SORT , allí estaré per animar-te i montar un bon reportage !!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ok Joan! Estic 100% amb tot aixó que dius. Aquest dissabte toca el torn a l'amic Trepa. Més tard et toca a tú a Zarautz, sen's dubte tot un repte a un nivell per als més exigents. Ja fà molt de temps que ens coneixem, anys i tot, i alguna que altra decada. Jo vaig tenir el plaer de conèixer l'esència d'aquest patiment per aquelles excurssions que montaves els caps de setmana. Aquelles estades per el monte, després de programar-les als menjadors de l'institut en temps de la nostra ·mili". Montsant, Mola de Colldejou, Moles del Don, Caro, Cavalls, Pàndols, Bessiberri, Cardó ... molts records, tants com cabaços d'esforç i sufriment pujant i baixant montanyes. Jo pensava que la diversió dels hobbys començava i acabava amb el bàsquet dins una canxa amb una pilota rodant. A mida de pujar i baixar desnivells, tú precisament,ja has pogut veure'm de tots els colors, i ho dic vent fort; DE TOTS ELS COLORS. Patint com un dimoni, sufrint fins a la fí, on després les rialles i el ben estar s'enduïent les pitjors sensacions de la jornada. Ara com a nens que estrenen un Madelman ,estem amb un fanatisme per les fites esportives bestial. No simplement amb les individuals per part de cadascú, sinó que vivim el dia a dia d'aquells que penquen amb l'objectiu de culminar els somnis, els reptes o sencilament les marques i els moments. És per aquest motiu, on cal fer ressó del recolzament incondicional d'un col.lega, que de ben segur donará l'energia per fer-vos l'empenta moral. Una inercia com aquell que defensa la seva samarreta nacional, un sentiment plasmat amb l'eslògan del SEMPRE PATINT. Un símptoma que transportava a l'interior d'una furgoneta en el viatge de tornada i part de la setmana. Com a menbre d'aquesta plataforma del patiment; sort per tothom i com no; crit al cel i tota l'ànima per als triatletes i en especial per a Trepa que aquest finde li toca una de grossa. Au paios, a la "faena" i a fer-nos feliços.

joan ha dit...

Estas fet un poeta, puta !!!! DEIXA LA DEPU I a fer-li la competencia a Tano !!!!

joan ha dit...

t'estas estovant eh POETA !!!!! KAGON TOT !!!!

Unknown ha dit...

que aneu a lanzarote al IRONMAN ?

joan ha dit...

NEGATIU ramón, aquest any NO !!!