dilluns, 3 de març del 2008

SETMANA 10

dll 3 març: RUN 1h23' d trote alegret empès per l'euforia d les cròniques de la marató d bcn dels companys d la colla, mixte platja / asfalt av 159 ppm. bueno, dp d una setmaneta una mica més fluixa d lo habitual degut a unes quantes molesties musculars, torno a rependre el pla previst, continuant amb l'increment d volum d running iniciat fa 2 setmanetes, queden 6 setmanetes per rotterdam, les 4 properes intentare centrarme amb el runnig sense deixar d nadar com a mín un parell d dies a la setmana i sortir en bici com a mínim 1, a veure k tal ho assimilem tot.
dm 4 març: NAT 3000 M + RUN 30' suaus. Bueno, avui suposo k devia ser aquell día d cada 10 k tinc bones sensacions a la piscina: m'he tirat amb l'intenció d fer un entreno d resistència aeròbica sense excesives ganes pero m'he anant animant i al final m'he cascat 3000 m NON STOP a un ritme comodo d 2 min/100m, sense males sensacions i sense patir en exces en cap moment, això si una mica monotono pq fent numeros ràpids ja podeu veure k es tracta d 1H a la piscina sense parar, al final com he acabat content he anat a trotar 30' per soltar una mica les cames, però amb la ventada k fotia mes k trotar semblava k feia parapent !!! una mica més i faig cap a les illes columbretes !!!
dx 5 març: RUN 55' trote amb canvis d ritme (*) av 157 ppm on la peculariatat es k els canvis d ritme no els decidia jo, sinò k era el vent huracanat el k feia k p.ex anès a 4 min/km a 145 ppm i en un moment pases a anar a 7 min/km i a 17o ppm i així tota l'estona....una autèntica tortura d'entreno.DURILLO.
dj 6 març: NAT 2000 M (250 esc+500 PB + 5*50 al 100 % amb 30 R+ 1000 aeròbics ), aprofitant k el día continuava igual d pestòs k ahir per anar a trotar en condicions, he decidit cumplir amb la 2 sessió setmanal d natació prevista.
dv 7 març: DESCANS, la veritat es k no tenia cap gana d descansar, però a vegades ls coses van com van i lo k es segur es k el descans d'avui m'anirà b per les potes....prometo 2 bons entrenos per dss i dmg !!!
dss 8 març: BIKE aprx 35 km amb la bici d carretera, una sessiò lamentable, super alt d pulsacions, batallant amb el vent en contra,"m´he crusat i en lloc d fer l'entreno previst he decidit fer 1 hora a bloque i cap a casa, he punxat quan quedaven 2 km pel poble i ha sigut l'excusa perfecta per plegar. NO he tingut bones sensacions en cap moment i acabo en molt malt regust d boca. Res a veure amb les sensacions amb la BTT !!!!
dmg 9 març: RUN 28 km , per 2h 30' av ppm 160 ppm , i les cames una altra vegada TIESES,pero com a mínim m trec el malt gust d boca d l'entreno d ahir.

RESUM SETMANAL:
NAT: 5000M
RUN: 5H18'
BIKE: 35 km

2 comentaris:

Marià Hierro ha dit...

Ningú ho ha dit que fos en BTT, K?

joan ha dit...

home caminant dsd el poble encara cole menos.....i en cotxe no te cap gràcia je,je,je...