dimarts, 25 de març del 2008

cursa 1000 escales flixanques

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

RECULL FOTOGRAFIC CORTESIA D BULL I ELI


CLASSIFICACIÓ GENERAL ( 2 voltes, 2000 escales, 9 km )

1.- Samir Ait Bouychamane
2.- Louajarj Abdel Fettah
3.- Abdelhak Sabhi
4.- Fariz Mohamed
5.- Victor Tudela
6.- Ferran Sarri
7.- Dahmani Abderrahim
8.- Xavier Sabaté
9.- Alex Estela
10.- Josep Navascues
11.- Oscar Jimenez
12.- Jose Mª Cano
13.- Gerard Munuera
14.- Javier Muñoz
15.- Bernardo Becerra
16.- Juan Pedroche
17.- Camil Alutiz
18.- Xavier Alutiz
19.- Sabina Moreno ( 1ª Cat.Femenina)
20.- Joan Carles Albiac
21.- Xavier Vall-llaura
22.- Miquel López
23.- Joan Carles Garcia
24.- Oriol Massot
25.- Jose Manuel Sanchez
26.- Xavier Moreno
27.- Martin Gallego
28.- Sandra Sarri ( 2ª Cat.Femenina )
29.- Gemma Serra ( 3ª Cat.Femenina )
30.- Agustí Diaz
31.- Jose Romero
32.- Jose Ramon Soler
33.- Sandra Corcuera ( 4ª Cat.Femenina )
34.- David Vizcaino
35.- Xavier Benet
36.- Ramon Cortina

CRONICA DE LA CURSA DE LES 1000 ESCALES FLIXANQUES
(CORTESIA D "TREPA")

Després de tots els preparatius( marcar amb cintes, amb fletxes, comunicats per internet, per mòbil etc.) per fi arriba el dia de la cursa. La primera cursa popular surten 130 persones, els primers corrent acaben en uns 20', els últims els fan falta 50' per completar el circuit de 31 trams i 1000 escales.
A les 18h. comença la cursa de veritat, per davant 2 voltes, 2000 voltes, els sufridors del semprepatint contra una flota de marroquis amb guanyadors de milles i el favorit dorsal 11 Samir Ait Bouychamane (5é a la Sant Silvestre de Barcelona 2007 i guanyador de varies proves del circuit català) . 3,2,1 sortida, els marroquis es retenen ja que no saben com es la cursa, així que em fico a marcar el ritme, fort però no a tope, sino morirè enseguida. Vaig davant fins el 5è tram a la pujada de les escales del Cap. La gent ens ha animat força als primers trams, a la pujada cap a les casetes ja ens trobem mes sols allí hem passen gairebé tots , 5 marroquis, 2 de Barna, Xavier i Munuera i dos d'Avila i Cartagena. Fidel al blog començo a patir per tal que els de davant no se'n vagin, al meu favor les baixades i el saber-me el recorregut de memòria.Arribem a meta, molta gent animant baixem a l'escala i tornem a començar, hem diuen que porto 19', les pulsacions gairebé sempre voltant les 180 i arribant a 185 màximes. Ara les escales costa amunt costen més però veig que els de davant no se'n van i en tinc 3 a tiro. Al passar per parc de les casetes els agafo i tiro sense parar, Pollo s'agafa a roda i sols el deixo a les escales de baixada arriscant a tope, ho intento al final però a l'últim tram, a l'Ajuntament fà un canvi brutal, esprintem i aconseguim passar a un de davant, al final Xavier hem trau 10 m que no puc remontar.Acabo en 38'41"
Sembla que a tothom li ha agradat, també tothom acaba força cansat del recorregut espectacular però exigent. L'any que bé de ben segur que hi ha tercera edició.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostia!El Keniata vaxupar "cul"darrere de la Sabrina aquesta ... ni ingle ni osties, ni pulsacions a 190, re de re, ell per la feina amb un parell d'ous. Quin element!

joan ha dit...

el keniata anava sobrat pero va trobar la roda bona i allí es va kedar les 999 escales k li kdaven !!!

Anònim ha dit...

Me cagon tot bandido!
Landa en un avituallament va dir: Va, que ja és teua...! Jo vaig respondre: Si fos meua... faria temps que aniria amb multes!!!!, quines cames xavals, com deia Pedrolo; collons quin pet de cuixes.

joan ha dit...

venga ja !!!! segur k miraves les cuixes ???? k ens coneixem tots, chiquilicuatre !!!!!