dilluns, 21 de maig del 2012

RDT : THE MOVIES (I)

Porto mes hores intentant editar el video que l'altre día damunt la bici ! Al final he desistit de fer-ho en un sol video degut a diverses limitacions tècniques ja que encara no tinc molt per la mà això d'editar els videos com a mi m'agradaria . O sigui que avui us penjo el primer i poc a poc aniré incorporant algun mes pq tothom es pugui veure en ple esforç.

Us recomano abans de veure'l, només donar-li al "play" canviar la qualitat a 720 HD o 1080 HD als iconos de baix, per poder-lo veure en una qualitat mes bona.

Per cert, haurem de tornar un altre día a completar la ruta pq a banda d fer salat , la bateria de la càmara va morir abans d'hora ! ;)


 

La mítica  "costa de les pedres"  en versió dels RUNNEROS locals ! Segons abans de fer cap los dos a terra ! Això si : inseparables, com sempre ! ;)


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja tens sort de que no se sent la banda sonora ja... que si no aquests fantàstics flims (ets un crack, enhorabona)no hi haurien prus x's per qualificar-los, Ha per cert, lo meu plano del cul, fantàstic, cabroooooooó!!!!!
pd: com sempre, un 10 Joan.
Pitoi

Anònim ha dit...

Ah!! per cert... la part dels "walking-deads" casi que no cal, no???
Pitoi

joan ha dit...

los "walking deads" els guardo pel recull d "tomas falsas " ! jejeje

Albi ha dit...

Quina passada! Sembla com aquells postres que tant bo trobes i vas llepant dits trobant essència. Encara tenim el regust de la magnífica jornada. Els videos ens posen dins les costes de nou, tot i que aquest cop tombats al sofà lluny de patiments i caigudes. Bonito bonito.

Anònim ha dit...

Jo lo que trobo es que hi havia poc desnivell.... bueno .... es una opinió no..
Rius de rius

Anònim ha dit...

Tu lo maxim desnivell que vas beure ( en b ) es la diferencia a la gerra de servesa despres de fer un supertrago jajaja!!! Aixo si que es desnivell!!
Pitoi