dimecres, 16 de maig del 2012

RDT : ELS TOTXOS

RDT
19/05/2012
SORTIDA 08.00 AL PONT

A falta  d'acabar de perfilar el recorregut i l'ordre dels totxos , això es mes o menys el que ens espera el dissabte  :

1. Coll de l'ase   (**)
2. Flix I - economat/bassa (*)
3. Costa de les pedres (***)
4. Ascó I - xarcums ( **)
5. Ascó II (**) o (***) depenent del totxo triat que encara està per decidir
6.  Graellà (**)
7. Vingalis (**)
8. Canta-ranes  (***)
9. Costa de la mort ( *)
10 Meandre (*)
11. Flix II (*)DISTÀNCIA APROX :  100 KM ( amb facilitat per adequar la distància als gustos de cadascú. La distància no pot ser excusa)
11 TOTXOS ( o muros ) de dificultat variable ( de 1 a 3 estrelles de dificultat )

Sortida en format "globerada", adequant lo ritme al de tothom i amb parada per esmorzar inclosa.

Com encara no li hem encertat lo nom ho deixarem amb lo de ronda dels totxos ( o muros ) perque es un nom que li va que ni pintat !
 
Avui us presentem un video de 2 minuts i pico de la pujada integra del primer dels totxos que pujarem. Gairebé tots el reconeixereu, pero apostaria algo a que quasi be ningú l'ha pujat amb bici de carretera , i la sensació canvia radicalment ! Suposo que no us serà difícil identificar-lo, com ja us he dit, serà el primer en ser coronat  i està catalogat amb 2 estrelles de dificultat.Com podeu veure el tema dels videos on board es espectacular o sigui que si fem una bona grupetta sereu "protes" de una peli espectacular ! ;)

P.d.  A l'acabar, vermouth al Vilar Riu de Baix ( lloc d'arribada ) per comentar la jugada amb una cervessa a la ma  !4 comentaris:

joan ha dit...

Flix II no us fico el nom pq es una sorpresa final abans de la birra ! ;)

Irontrepa ha dit...

El nom crec que hauria de ser "La klàsica de la Ribera Nord" o sigui benvinguts a l'infern del nord
Alex

joan ha dit...

no està mal triat, no ! ;)

joan ha dit...

si les previsions es cumpleixen farem una bona grupetta ! la gent s'està engrescant o sigui k els indecisos no ho dubteu, a les 8 al pont a participar amb la 1era edició de lo que potser amb lo temps es convertirà en una clasica com diu Alex. XALAREM !