dimecres, 2 de juny del 2010

JUNY !

Bueno, bueno, bueno....pues com qui no vol la cosa ja estem al JUNY, enguany un mes "complicadillo", la logística d tot plegat m te atrapat i no m deixa temps per a res mes i es que L'INFERN no pot esperar :




















No se perquè però tinc la sensació que ni als pitjors malsons ens fem a la idea de lo que pot ser rodar per aquí damunt mes de 50 kmetets....M fa que he m'han de saltar pels aires fins i tot els empastes desl queixals !!!



















Visto lo visto, lo dels 260 km totals serà lo de menos,no ?

8 comentaris:

Àlex Estela ha dit...

Sort i força, quan anavem junts a les curses fa 20 anys ja somiava en l'infern del nord, ara vosaltres ho viure-ho en directe. Diumenge us animarem en la distància. L'any vinent a Flandes!

Albi ha dit...

Ostic nois! Tot un esdeveniment de primer nivell tenir dos flixancos pels adoquins més famosos del món ciclista. Un orgull tractant-se d'aquest parell d'amics. Sense cap mena de dubte, ens posarem el nostre maillot moral per no perdre pedalada i treure forçes per fer arribar l'Orbea i l'Argon a Roubaix. A xalar i fer-nos envejetes d'aquesta nova aventura.

Anònim ha dit...

POLLO
Molta sort pinxos! tinc mal d'ous només de veure les fotos.

joan ha dit...

Ja estem al puesto, avui a 1era hora hem fet 1h20' pels voltants d'Orleans per estirar les potes abans d continuar la ruta amb la fregoneta !

Txinot ha dit...

Sort i ànims als dos! Colibri us hauria pogut deixar el seu sillin de la bianchi per acabar-ho de matar!
Salut!

Anònim ha dit...

Aneu en doble,no? Quins collons!!
Pitoi

joan ha dit...

Avui una altra horeta estirant potes abans d'esmorzr, portem 2 dies per damunt d 30 graus amb una calor asfixiant, i per demà com no podia ser d'altra manera pinte AIGUA !

Pau ha dit...

Com ha de ser Joan, mes xalera si hi ha aigua!