dijous, 4 de març del 2010

SETMANA 9

RESUM SETMANAL :

NAT: 30' en 1 sessió
BICI : 2H20' en 1 sessió
RUN : 5h15' en 4 sessions

TOTAL SETMANA: 8H05' i continuant sumant amb poc volum pero amb constància !

dmg 7 març: A la convocatòria del long&slow run nomès acudeixen els diesels del poble, els de gasofa ja es devien pensar k el ritme seria massa lento per ells ! ;) o sigui k a les 9 o'clock estavem allí, ñoñamstrong, robert i el menda. Hem fet un bon trotet, en un dels recorreguts clàssics dl terme, sortint per sebes, voltant pel pi de montbrió i tornant per la central, han sigut 2H25' per completar els 25 kmtets d la volta,av 145 ppm, sense més incidencies k algun grup muscular k es volia rebelar una mica, i amb la sensació k el trio de diesels podia anar tragant milles i milles sense ni adonar-se'n ! Una bona jornada !

dss 6 març: BICI 2H20', av 147 ppm k m serveix per constatar k el tema de les 2 rodes està bastant rovellat, acabo amb les potes tokaetes !

dv 5 març: NAT 30' bastant apàtics i encara gràcies.

dj 4 març:
RUN, 1H20' d trote ,av 155 ppm, incloent 4*6' alegrets, amb 3'R, 2'R i 1'R respectivament, un bon trotet ! I alegret, vol dir, ALEGRET ! ;)

dx 3 març: DESCANS, bueno més ben dit fiasco, pq tot una jornada laboral complicada, tocava pasar un ratet per l'aigua però lo dia se m'ha anant fent costa amunt i al final ha acabat en fiasco.

dm 2 març : RUN 50' d troting suavet again, av 140 ppm.

dll 1 març: COLLONS, ja estem al març i jo sense tocar la bici, ai, ai, ai ......bueno, avui i dp de la mitja d'ahir per cambrils, 40' d RUN molt suau, bueno més que suau, mes propet al walking k al troting, av 131 ppm. Per cert, desprès d rebre la crítica per part d'algú per haver-me oblidat d ficar la mitja d ppm d la mitja d'ahir, per als amant d dades, i demes parametres incomparables, av 170 ppm.

5 comentaris:

Albi ha dit...

Pantani! Per pixar-me jo sentint aquestes cançonetes que fots al blog. La millor música amb molta diferència de tots. Com va la setmana? Horriblis!!! Tranqui que el finde està a punt de caramelo. Ens veiem per diumenge si no hi ha res de nou.

joan ha dit...

diumenge TROTING !!!

Albi ha dit...

Com heu xalat bandidos! La pròxima vegada passeu per Valletes a fer l'avituallament. Segur que Isidro compleix amb les necessitats!!!

joan ha dit...

la pròxima vegada deixa't de bojades i vine a fer de llebre dels TDI ! ;)

Albi ha dit...

Quin orgull compartir kms amb els TDI. De totes formes tú ja ets un motoret híbrid. A mí no m'enganyes noi!!!