dimecres, 17 de març del 2010

SETMANA 11

RESUM SETMANAL:

NAT: ----
BTT: 1H35' en una sessió
RUN : 4H45' en 4 sessions

TOTAL SET: 6H20' k m deixen satisfet tenint en comte k dll i dm no vaig poder fotre res.

dmg 21 març: En vista k la jornada tornaria a ser pasada per aigua, decideixo k ja que m mullaré igual, com a mínim buscar una mica de fang i xalar una mica, no ? o sigui k rescato la BTT de l'oblit i faig 1h35' suau sota una pluja incesant.

dss 20 març: RUN 1H45' d troting sota una pluja fineta, av 147 ppm.

dv 19 març: RUN 45' d trote molt suau, av 137 ppm.

dj 18 març: RUN 1H d trote, av 159 ppm, amb 5 km en 20' justos, això si, per terreny "onduline bajo teja" no representatiu, bufant a tope ( av 174 ppm ) , 1kmR i 5*200 forts amb 200 R i una estoneta trotant suau fins completar l'hora.

dx 17 març:
RUN 1H15' d troting suau, av 139 ppm. Desprès d 2 dies aturat per motius k no venen al cas, avui com a mínim he pogut cumplir amb la jornada prevista. Intentaré cumplir la planificació d RUN en lo que queda de setmana encara k sigo a costa d sacrificar la bici i la piscina. Que hi farem ! ara mane el run ! La part bona es k tot i k el dmg tarde estava tocaet dp dels 33km del matí, el dlls a part d'algunes molesties articulars ( normals d'altra banda jq 33km per asfalt son km's ), muscularment estava OK i amb ganes d tornar a trotar, les potes semble k assimilen b les jornades i volen més guerra d la k jo els puc donar ! ;) D totes maneres sempre venen B algunes jornades de descans tot i no estar programades, per sort lo k queda d setmna t millor pinta !

4 comentaris:

joan ha dit...

els 5km eren d tobogans pero cara avall, eh !!! ;)

Robert ha dit...

q vols dir q feia així?!
_
..\_
.....\_
........\_
menos lobos... jajaja

joan ha dit...

ho has clavat robert ! ;)

Albi ha dit...

Robert no l'escoltos, que sempre plora. Aquest tobogans que diu ell, els conec molt bé.