dimarts, 9 de febrer del 2010

SETMANA 6

RESUM SETMANAL :

NAT : 30' en 1 sessió
BICI : 1H15' en 1 sessió
BTT: 3H40' en 1 sessió
RUN : 4H40' en 5 sessions

TOTAL SETMANAL : 10'05' en una altra bona setmana. Tot i k he punxat un parell de dies a la piscina, la resta ha sigut 100 % lo previts. No arribo ni de lluny a les 15h k diu ñoñamstrong k ja fa, però estic HAPPY pq ja son 16 dies seguits SUMANT ! Es veritat k sense grans volums ni intensitats, però no deixen de ser 16 dies i a + a + amb la grata sorpresa de k recupero bastant B d'una dia per l'altre, fins i tot com quan coincideix k entreno una tarde i l'endemà al matí. Una mica sorprenent, pero k continuo la festa !!!



dmg 14 feb: BTT 3H40' av 150 ppm. Anit fotia una raska de collons o sigui k he decidit substituir la sortideta amb la pinarello per carretera per retomar un tema k tenia pendent amb la BTT, he fet integre el recorregut de la sortida de BTT k tinc pensada per aquell finde k ja fa dies k us dic k us estic preparant, m'han sortit bastants menys km's dels k jo havia calculat (53 km en total), avui ho fet sense forçar en cap moment però tampoc anava d passeig, he estat 3h20' o sigui k m'ha sortit una magnífica mitja de 15 km/h lo k ja us pot donar una idea k pla lo k se diu pla igual no era.....

dss 13 feb: RUN 1h50' d trote suau, av 148 ppm.

dv 12 feb: RUN 30' d fartlek, av 150 ppm, amb premeditació, nocturnitat i alguna dosi d'alegria per damunt de 170 ppm. Aixó si, he fet campana a la piscina again !

dj 11 feb: RUN 50' d trote nocturn suau al VLDRM, av 146 ppm, a ZERO graus, o lo que es lo mateix "ni frio ni calor !" i amb un ventet k accentuava la sensació de fresquet. D totes maneres, avui en dia amb 5 prendes lleugeres de gore-tex + windstopper o similar (sabatilles, malles, xaqueta, guants i gorro) tant se val cero graus com -15 !, trotant encara k sigo al meu ritme patxangero el cos calentet, calentet...com a molt aquella sensació del vent k talla la cara.... es a dir k si algún día me sentiu k no surto a entrenar pq fa fresqueta es tracta d'una excusa barata, la veritat es k no sortiré per mandra o per falta de ganes però no per la fresqueta. Per sort avui no ha sigut lo cas i he sortit content pq dia k pasa troto amb més facilitat encara k sigo als meus ritmes d "huapacha combo" com diu colibrinet !

dx 10 feb: TRANSICIÓ d BICI 1H15' amb la pinarello pel VLDRM fent un entreno d single speed, o com diuen los de La Fata : "a pinyo fixo" ! amb un ventet a estones bastant pestós, av 144 ppm + RUN 25' absolutament fòssil ( en part degut a un deficient dinar...) , av 140 ppm.

dm 9 feb :
RUN 1H05' d trote molt suau, av 144 ppm.

dll 8 feb: NAT 30' per un milqui sense cap història, la idea inicial era fer desprès 30' d run per estirar les potes però lo dia o les ganes no han donat mes de si.

3 comentaris:

Albi ha dit...

Ok Pantani! Uns 50 kms de run i encara et falta demà ... Ja et vec motivat a tope. Això va bé. Per cert, tapat que per aquí al teu poble fot un fred de collons!!!

joan ha dit...

Quita , quita...k he de fer 50 km home, no sigos animal !!! parteixes d la premisa erronea k troto al ritme dl dmg passat i el meu trote de follet tortuga es mooooooooooolt MES lento ! ;)

Albi ha dit...

No ens anem massa lluny ploronet! Si tinguessa el teu Hematocrit ... Bona setmana crack, el treball és prou bó per tenir present que també cal anar a treballar. Salut Pantani.