dilluns, 1 de febrer del 2010

SETMANA 5

RESUM SETMANAL:

NAT: 1H40' / 3 sessions
BICI: 2H45' / 1 sessió
RUN : 5H05' / 5 session

TOTAL SET : 9H30 Per completar la millor setmana d'entrenos en molt de temps, amb continuitat i regularitat (ja son 9 dies d'activitat continuada ! ) El motor ja està en marxa : K NO PARO LA FESTA !

dmg 7 feb: RUN 1H 55' per completar una bona setmana amb continuitat d'entrenos. No tenia molt clar si podria fer l'entreno previst dp d les quasi 3h d'ahir amb la pinarello, però 3 sessions de compex m van deixar justet per fer cap a la convocatòria, això si, amb els 4driceps madurets, madurets....jo volia fer una mica menos d'estona i una mica més lentet, però els companys de tute, robert i colibrinet estan actualment més curtits en lo run k el menda i tot i k he intentat distreurel's fent-los parlar tota l'estona pq no es fixessin en lo ritme, no he aconseguit k anessin lo lento k jo volia i cada 2*3 ja estavem mes propet del 5'/km k dels meus habituals 6'/km....i feina rai tenia per anar aguantant la seva roda tota l'estona ! Al finals entre pits i flauts ens hem cascat una MITJA com qui no vol la cosa ! Un bon entreno en un dia estupendo....això si : ja torno a estar amb el compex als 4driceps again !

dss 6 feb: BICI 2H45' av 151 ppm en lo que ha sigut el debut amb bici de carretera d'enguany, que ja anava sent hora. Com no podia ser d'altra manera, el retrobament amb la paella de 53' m'ha deixat les potes maduretes i previsiblement m'ha hipotecat la sortideta d run k tenia prevista per demà ! No se si amb el compex seré capaaç d'arreglar una mica el tema ! De totes maneres per ser el primer dia que agafava la bici d carretera no he tingut molt males sensacions !

dv 5 feb: NAT 25' suaus, amb més pena k glòria amb overbooking a la piscina + RUN 1H d trote suau av 148 ppm.

dj 4 feb: NAT 45' d rodatge suau non-stop a la peixera, fent voltes i voltes....això si, en honor a la veritat tb he de dir k la meitat del temps anava amb el PB !

dx 3 feb: RUN 50' dl mateix trote suau d estos últims dies, av 147 ppm, una altra vegada al tard i amb una bona fresqueta.

dm 2 feb:
NAT 30' d rodatge continuat suau desprès d bastants dies d no pasar per la peixera + RUN 35' d trote nocturn suau i fresquet, av 145 ppm.

dll 1 feb : COLLONS ja estem al febrer !!!! Nomè kden 75 dies per la marató primavera o sigui k ja va sent hora de començar a trotar amb una mínima regularitat, que una cosa es anar a fer una marató en plan turista i una altra patir sense solta ni volta ! RUN 45' molt suaus per avaluar l'estat dels malmesos bessons, av 139 i la conclusió es que poc a poc ja podem tornar a trotar !

6 comentaris:

Albi ha dit...

Pantani! No ha estat malament del tot aquesta setmana fatídica. Vec que t'has pres el tema Run amb ganes. Segur que vas patir com un dimoni per la Tri d'hivern d'Ansó. Ja ho saps noi, cap de setmana que xafis el poble ens ho dius i montem una grupetta fondista. Bona setmana i salut soci!!!

Robert ha dit...

neyo!!! va ser un lujo tornar a compartir kms amb tu, ja saps, quan vingos per aquí la tornem a liar...
per cert, ja estic inscrit a la mitja de cambrils pel 28 de febrer, algú s'apunte??

joan ha dit...

pues no t dic k no ...igual la vaig a trotar a 4'45" per si algú s'anima !

Xavvv ha dit...

Collooooons!!!!!!!!!! ja voldria jo anar a trotar una mitja a 4:45 i sense despentinam.

Albi ha dit...

Va sobrat Xavvv! A trotar diu... Després diu de mi que maquinilla! Però si jo trotar és a 5'40''/km. Otro Level!!!

joan ha dit...

NO M'ENTENEU home ! qui diu 4'45" diu 5'30" !!!! això es lo de menos....depèn del dia del entrenos previs de la setmana i d mil coses mes ! Vamos a fer-la no a corre-la !!!