dilluns, 8 de desembre del 2008

SETMANA 50

dll 8 des: BTT 40 km (1h55') av 148 ppm "under the rain" dl primer a l'últim minut,a hard day !!

dm 9 des: NAT 35' en remull sense gaires progresos. Finalment, els alemans ens han acceptat a la línea de sortida d'un de les "meques" del triatló europeu, el IM-CHALLENGE DE ROTH una d'aquelles proves k per si sola ja motiva lo suficent !!!, si no hi res de nou allí estarem com a mínim ñoño (que últimament s'apunta a un bombardeo !!! ) i el menda, en lo que serà el meu debut en distància IM i que m'anirà B per coneixer la distància i "atacar-la" al CHALLENGE BCN de l'octubre. Aquí us penjo una foto del "ambientasso" que es respire a Roth al repetxo més famòs del món triatlètic: "solarer berg" !!

Per tant, definitivament, la temporada 2009 quedarà així :

24 maig HALF IM BCN ( bàsicament per reconeixer els circuits per l'octubre i preparar Zarautz)
6 o 13 juny, ZARAUTZ ( a disputar-lo al 100 % )
12 juliol ROTH ( a disfrutar de l'experiència i a coneixer la distància...)
4 octubre IM CHALLENGE BCN ( si l'experiència d Roth es positiva, a disputar-lo al 100 % )

Fora d'això totes les altres cites seran de relleno / preparació !

dx 10 des: RUN 40' d trote suau, av 151 ppm. No se quina temperatura devia haver, però amb el vent k fotia la sensació tèrmica era d'un fred de mil dimonis !

dj 11 des: NAT 55' . Avui amb millors sensacions que els últims dies, continuant provant coses noves. Avui he estat durant una bona estona estudiant l'eficiència de la braçada, m'explico : he coincidit amb un pavo d'aquells que estan CADA día del món a la piscina, al seu ritme, el tenia al carrer del costat, primer m'he fixat quin ritme portava ( tots els llargs 1/2 segons per davall d 2' /100 m ), perfecte he pensat pq ja no me cal estar pendent del ritme !, dp he contat el nº d braçades que feia per llarg de 25m ( cada llarg entre 26-28 braçades com un rellotge ! ) i a partir d'aquí he començat a jugar jo...el deixava sortir una mica abans cada llarg i es tractava d'acabar el llarg al mateix temps que ell jq el ritme ja m'anava B ! Lo sorprenent del tema es que jo arribava al final del llarg igual que ell però en 19-20 braçades !!!! i com menos braçades per llarg aconseguia fer, més aviat l'agafava !!!!!!! SORPRENENT ??? no tant companys ... semble ser que aquí radica "la mare dels ous" per poder nadar amb mínimes garanties...Us continuaré informant dels progresos...Per cert: heu contat mai el nº de braçades que feu en un llarg ??? per un costat les mínimes que sou capaços de fer i per un altre les braçades que feu en un llarg dins d'una serie llarga (p.ex 500 m) !! ja me contareu....

dv 12 des: RUN 50' d trote nocturn, av 161 ppm.

dss 13 des: NAT, 1H en remull amb ñoño a la piscina de mòra xarrant més k nadant....

dmg 14 des: TRANSICIÓ: BICI 1H50' amb ñoñamstrong per fer 50 kmtets av 151 ppm amb un ventet prou pestòs en contra al tram mòra-camposines + RUN 45' d trote per estirar les potes, av 158 ppm.

RESUM SETMANAL:

NAT: 2H30' en 3 sessions
BICI: 1H50' + BTT: 1H55' en 2 sessions
RUN: 2H15' en 3 sessions

5 comentaris:

Pau ha dit...

Estes son les millor surtides en Btt joan, almenys jo xalo com un enano.

Anònim ha dit...

Jo Pantani, soc de sol i buen tiempo! Una espècie de lo Ramonet a les terrases de les pistes d'esqui. Pluja, Fred, Vent, Núvols, re de re. Els elements climatològics per als valents!

joan ha dit...

perfecte, aigua,vent,fred fang i demès deixa-mel's per a MI , jo soc com PAU,com més fang porto damunt MES XALO...els nens petits al meu costat no xalen ni la 1/2 !!!

Anònim ha dit...

perdona pero l'unic q parlaves eres tu jo ja tenia prou feina respirant despues dels 25 metres en apnea.

joan ha dit...

3800 / 25 = 152 llargs....ummmmmmmmmmmmmmm NOMES HO DIC PER MOTIVAR, NOI !!!!