dimarts, 30 de desembre del 2008

SETMANA 1

dll 29 des: SKATING sota la neu a llanos, una mica rovellat.
dm 30 des: SKATING, intentant millorar la tècnica + RUN 45' d trote suau.
dx 31 des: SKATING, amb una boirada de por però fins ara el millor día d la setmana en quant a sensacions, per la tarde participació familiar-festiva a la Sant Silvestre del poble que ves per on, aquí dalt si que la fan el día de Sant Silvestre.
dj 1 gen: SKATING: avui a diferència d'ahir, trinxat, el pitjor día dels 4, tot i que avui i per variar hem vist el sol durant una bona estona. Ara per la tarde tinc tot lo cos adolorit, el progrès amb això del skating es lent d collons !
dv 2 gen: SKATING. Definitivament, això de l skating és l'esport d tots els que he practicat (i n'he practicat uns quants !!!) que més músculs del cos que deixa adolorits...cada any per estes dates descobreixo músculs nous que me fan mal....Definitivament enguany al campionat d'esp. tornarem a xalar i a PATIR.
dss 3 gen: DESCANS
dmg 4 gen: RUN, 20 kmts off-road d bon matí, d trotant suau i en "negatiu", total 1h50' i av 153 ppm. Acollonit pels comentaris d colibrí al seu "meteo-blog", preparo la nit abans un munt d roba per sortir tapat fins a les celles, però la sorpresa es meva quan m'aixeco a les 8 del matí per sortir a trotar i el termòmetre indica 9 graus al carrer....COLIBRÍ: "lo de la fred D mil parells, la boira, els plujims i demés excuses ja no colen, MACHO !!!"

RESUM SETMANAL:

SKATING, 5 sessions
RUN 2H35'

Total setmanal superior a les 10 H ! Ja firmava això per la resta de les setmanes del mes !!!