dimecres, 8 d’octubre del 2008

SETMANA 40

dll 6 oct: DESCANS tot i no ser el previst però no me va malament dl tot pq tinc el turmell una mica cascat desprès d'una entortillada guapa dl trote pel monte d dmge.
dm 7 oct: BTT 1H 40' , av 148 ppm, un entreno guapet, tota l'estona rodant a ritme exigent per circuit "completillo" amb pujades fortes per damunt d 170 ppm, baixades tècniques i estones planejant. Acabo content tot i k quan demano a les potes "un puntet més" a les pujades la resposta sempre es la mateixa : NI DE CONYA !!! a pesar d'això un bon entreno !
dx 8 oct: RUN 50' (15' av 147 + 20' av 162 + 15' av 143), entreno per testar el turmell a vore k tal anava, i bueno la veritat es k prou B, molèsties insignificants.
dj 9 oct: BTT 2H25' av 149 ppm, descobrint rutes per la serra d'irta, amb pujades amb desnivells brutals i un bon rato d descens per un senderet de l'amplada d la roda i ple de pedres el resultat del qual ha sigut un genoll unflat com un trunfo dp d saltar volant per damunt d la bici i pegar en lo genoll al manillar abans d l'aterratge forçós i un bessó marcat amb el plat gran per uns quants dies dp d'un altre susto. Això si, els camins i l'entorn espectacular, com ja vaig dir fa temps, un paradís pels amants d la BTT.
dv 10 oct: RUN 45' d trote molt suau, av 143 ppm molèsties variades, al genoll magullat d'ahir i l'entortillada d dmge passat, ara afegim un incipient mal de gola k ja veurem com evoluciona...
dss 11 i dmg 12 oct: DESCANS, motivat per la congestió del refredat que me té K.O. i per una molèstia amb pinta bastant fea k no vull anomenar molt per no cridar al mal temps....

RESUM SETMANAL:

NAT: ---
BTT: 4H05'
RUN: 95'

10 comentaris:

joan ha dit...

bueno, respecte a la proposta d fer un du pirata al circuit d la cursa d btt ja us he dit k jo curro dss o sigui k no puc pujar ! D totes maneres jo considero k lo k toca el dss matí es col.laborar amb los companys del C.C.FLIX per ajudar-los a montar tot el "tinglado" jq ells han quedat el dss matí per fer-ho i segur k un cop d mà els vindria d puta mare !! dsd el meu punt d vista hi ha mes dies k llonganisses per fer un entreno al circuit (el primer el diumenge p.ex) i lo k toca el dss es fotré un cop d mà si se pot i si per qsv motiu (laboral o lo k sigo) no se pot, home lo mínim no estar pel mig del circuit mentre ells s'ho estan currant, vamos crec jo !! a més d lo k apunta PAU k possiblement ja hi hagi penya entrenat per la cursa....bueno, resumint K JO CURRO i no puc fer ni una cosa ni l'altra !!!

Anònim ha dit...

Joan confiava que aquest cap de setmana parlariem de Calatayud que la setmana que be ja saps que no estare en orbita durant uns quants dies .
Si vols ho puc mirar jo si hem dius per quantes persones vols habitació i si vols marxar dv o dss .
Jo voldria marxar el dv per la tarde/nit.

joan ha dit...

OK xavi, intentare pujar dss i ens veiem per la cursa i concretem tot, sino, ja parlem !!!

Anònim ha dit...

Txeic q ja tenim una edat per anar fent lo mec per estes montañes.

Anònim ha dit...

Ok Joan , pero no se si podre venir a veure la cursa , espero que si , ja que kurrare tot el dia segurament , haig de salvar el pais de la crisis global que ens envolta.

Si no ens veiem el dss , ens podriem parlar el dmg per la tarde despres de dinar o durant la tarde si et va be , perque al mati vaig a Tivissa.

joan ha dit...

OK, xavi, fins demà no decidiré si pujo o no !!!! k vagi B per tivissa !!!

Anònim ha dit...

Bueno ja estem a casa i fare una mica de cronica de Tivissa:

La veritat es k creia que faria un mes bon resultat pero aixo es lo k hi ha i estic content dins de tot el mal.

Arribo a Tivissa a les 8 i vaig a recollir el dorsal i hem diuen que a la serra de la creu esta molt complicat , que hem fica el vent.
Be fan dos petit canvis sortirem tots junt H/F i desdel camping per la pluja.A les 9:15 comença la cursa vaig be pero estic situat a les ultimes pos. ,com sempre, arribem a la primera senda es fot un embus de tres parells de collons fem la primera pujada en fila india com quant sortiem de classe amb la cordeta , la boira i el fred es la tonica dominat .

Despres de passar l'enbut fem una baixadeta i tornem a pujar , ara plou , creuem una muntanya i agafem un cami de pujada que ens porta al peu de la serra de la creu , al peu un avituallament i ens diuen que les coses per dalt no estan massa be , pero amunt .

Aixo es com començar una altra carrera tal com anem pujant es denota un increment constant del vent de llevant , a la cresta no es veia res i a mi hem faltava un llimpia-parabrises per netejar les ulleres que no veig res , totes les pedres semblaven petites pistes de patinatje , les relliscades eren a l'ordre del dia , aixi que decideixo quedarme tot lo rato amb gent despres de perdremos 3 vegades per la boira .

Despres de creuar la Serra baixem i no hem trovo malament aixi arribem al Km 21 amb 3:15 aprox. i aqui comença el meu adebacle , mos fant pujar per una via ferrata que pesava que no s'acavava mai , m'enfonso mental i fisicament.
Arribo amb 4:18 i si feu calculs veureu que els ultims 3 Km se m'han fet eterns.

Aixo es tot el que ha donat de si la cursa , l'any vinent hi tornarem i tornarem a Patir .

joan ha dit...

deu n'hi do Xavi, una bona CURTIDA !!! ja se sap k lo que no MATA te fa MES FORT !!! per cert, per lo d calatayud,a mi segurament ME TOCARA CURRAR DSS MATÍ, i lo fotut es k no t'ho puc confiramar, o sigo k fes-ho com millor t semble,si aneu dvendres i si te semble B, busca't un puesto per dormir vatros i dp me dius quin es per estar al mateix hotel !!!! i sino aneu dvendres ja busquem una alternativa per marxar dss !!! no pateixos per mi i fes-ho com millor t vagi a tu, k en el pitjor dls casos el dss tardet ja estic per allí pel breafing....

Anònim ha dit...

Joan he fet la reserva al Hotel Castillo de Ayud . Ja me diras algo.
Si no marxo el dv com li vaig prometre a Encarna , per fer una mica de turisme el dss, me pele!!!

joan ha dit...

OK xavi, perfecte !!!